Coaching

Als ambtelijk secretaris heb je veel verantwoordelijkheden en aandachtsgebieden. Je bent de spil die zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Een training zou je de vaardigheden kunnen bijbrengen om deze rol met succes in te vullen. Maar vaak is een training niet genoeg en heb je behoefte aan directe feedback in de praktijk van jouw ondernemingsraad.

Leren doe je namelijk niet 1x op 1 moment. Dat is een continu proces. Daarom bieden we je een coach die je voor een bepaalde periode helpt om jouw doelen te behalen. Menno werkt samen met jou om de juiste kennis en expertise op te bouwen en te benutten in jouw omgeving.

Situaties waarin Menno je helpt te excelleren
  • De overgang van oude naar nieuwe OR
  • Begeleiding van een onervaren ambtelijk secretaris
  • Het ondersteunen in het proces van advies- en instemmingsaanvragen
  • De voorbereiding van de OR voor ontmoeting met bestuurder

Maar eigenlijk is iedere situatie waarin je merkt dat je meer kunt betekenen voor je OR dan je invult, een goed startpunt. Samen met Menno werk je aan jouw ontwikkeling en de gewenste ondersteuning van jouw OR.

Coachen zit Menno in het bloed

Menno zet als coach bij MZ Services met veel enthousiasme zijn kennis en kunde in om ambtelijk secretarissen en ondernemingsraden naar een hoger niveau te tillen. Zijn ervaring als ambtelijk secretaris en kennis op het gebied van medezeggenschap, communicatie, rapportage en begeleiding komt hierbij goed van pas.

Menno Robert

Wat onderscheidt Menno?

  • Altijd een luisterend oor
  • Gedreven om medezeggenschap aantrekkelijk te maken voor iedereen
  • Praktijkgericht en pragmatisch

Werken met plezier

De ambtelijk secretaris speelt een belangrijke rol in het succes van de ondernemingsraad. Die rol wordt alleen maar leuker met de juiste vaardigheden. En als je je opgewassen voelt die rol te spelen, werk je met meer plezier.

Menno is van huis uit geïnteresseerd in de mensen waarmee hij werkt. Niet alleen luisteren, maar ook daadwerkelijk horen wat je zegt. En gebaseerd op jouw wensen en mogelijkheden gaat hij het traject met je in om jouw leerdoelen te realiseren.

Praktijkervaring

Menno werkt en heeft gewerkt voor verschillende ondernemingsraden in verschillende sectoren. Hij kent de overeenkomsten maar weet ook van de verschillen. Vanaf het eerste moment is er de klik en praat je over wat jou bezighoudt.

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek?
Stuur Menno een mailtje en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met hem.
MZ Services biedt veel op het gebied van ondersteuning van ambtelijk secretarissen