Hap Stap festival MZ ServicesTilburgs Hap Stap festival bij
MZ Services

Het Hap Stap festival is al 25 jaar een succesvol event in hartje Tilburg. Tijdens het pinksterweekend kun je genieten van 4 dagen ‘happen’,  stappen en veel live muziek. Bij MZ Services doen we het een kléín beetje anders en wel op 

vrijdag 13 september 2019 vanaf 13.30 uur

Hap Stap festival bij MZ Services:  workshops in verschillende ruimtes met tussendoor tijd voor een hapje, drankje en een beetje netwerken. 

Je kunt elke ronde (2 rondes in totaal) kiezen uit verschillende workshops die gaan over actuele OR-thema’s. De volgende workshops worden aangeboden:
DE OR EN PENSIOEN

Hoera! Er is weer een nieuw pensioenakkoord. Tijdens deze workshop hoor je er alles over en leer je wat je als ondernemingsraad met het onderwerp ‘pensioen’ zou moeten en willen doen. 

PITCH JE OR

Hoe vertel je nu in héél korte tijd wat de OR doet, waarom hij doet wat hij doet en wat jouw OR belangrijk en uniek maakt? Tijdens deze workshop leer je je eigen krachtige OR-verhaal te vertellen op een manier die je steeds opnieuw kunt herhalen en waardoor je collega’s allemaal warm lopen voor de OR!

NIEUWE MEDEZEGGENSCHAP

Tijdens deze workshop loodsen we je kort door de historie van medezeggenschap en de bedoeling ervan. Ook kijken we naar de huidige tijd en hoe medezeggenschap ook anders kan; we geven je een aantrekkelijk perspectief.

WNRA

Hij komt er echt aan; de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren. In heel korte tijd nemen we je mee in de uitgangspunten van de wet en de rol van de ondernemingsraad. Ook presenteren we een handig stappenplan voor de OR. 

Didi Verhagen

Advies op maat 

Ook zijn een aantal van onze adviseurs beschikbaar om de actualiteiten in jouw OR persoonlijk met je door te nemen en je van advies te voorzien. Je kunt er dus ook voor kiezen een ronde geen workshop te volgen en met een van de MZ Services adviseurs in gesprek te gaan.

Programma en locatie

Hap Stap festival MZ Services vindt plaats op ons kantoor in Tilburg aan de Charles Stulemeijerweg 17. Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur: ontvangst
14.00 uur: workshopronde 1
15.30 uur: workshopronde 2
17.00 uur: borrel

Inschrijven

Zien we je op 13 september? Schrijf je dan vandaag nog in. Kosten per deelnemer: € 25,00 excl. btw.

Eens kennismaken met dat andere Hap Stap festival in onze mooie thuisstad? Van 29 mei tot 1 juni 2020 heb je weer een kans!

We wensen je een prachtige zomer! Team MZ Services