Inspiratiesessies

17 december 2015

Het einde van het jaar is traditiegetrouw een mega drukke tijd bij MZ Services. Adviseurs vliegen in en uit, ruilen op kantoor snel even lege trainingskoffers om voor goed gevulde en gaan op weg naar de volgende klus. Daar krijgen we veel energie van! En tegen de 23e december is die dan wel ‘op’ en sluiten we het jaar af met een goed gevoel en dito kerstdiner. Vanaf 2 januari kijken we dan weer met kracht vooruit naar het nieuwe jaar, met leuke klanten, interessante klussen, dynamische trainingen en vooral veel inhoud en inspiratie. Ook bij OR’en zien we dit verschijnsel; tegen het einde van het jaar is de ‘schwung’ er vaak een beetje uit; moe maar voldaan, de eigen functie die nog meer aandacht dan gebruikelijk vraagt en geen urgente zaken meer op de agenda. Voldoende redenen om eventjes uit te rusten.

Maar ook om in het nieuwe jaar met volle kracht weer je rol te pakken, nieuwe OR thema’s te benoemen, eindelijk de inhoudelijke onderwerpen op te pakken waarvoor in het najaar geen tijd was. Daarom dagen we je uit om je door ons te laten inspireren in een sessie voor de gehele OR of zelfs samen met een andere OR; om kennis, ervaringen en ideeën te delen!

Wij zorgen voor een inspirerende mindset, jullie ervaren de OR-schwung weer en gaan vervolgens aan de slag met concrete acties en/of onderwerpen.

Waar dat dan over moet gaan? Dat is aan jullie én om het gemakkelijk te maken; we hebben mooie trainings- en adviesproducten klaarstaan op het gebied van DB als regisseur van het medezeggenschapsproces, strategische personeelsplanning, herindeling, fusie en reorganisatie, talentanalyse- en management in de OR, MZ 2020, zelfsturing en de OR, werkdruk en samenwerking met vakbonden.

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!
013-4676597 / jvanhest@mzservices.nl

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.