Maak kennis met Daniëlle Werther, secretarieel ondersteuner

Agenda’s beheren, structuur aanbrengen en collega’s en opdrachtgevers verder helpen. Dat is de rol van Daniëlle Werther, secretarieel ondersteuner bij MZ Services. Het liefst werkt ze met mensen en zorgt ze ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Neem jij contact op met MZ Services? Goed kans dat je deze gedreven alleskunner aan de lijn krijgt. 

Van werken met honden naar onder de mensen

Daniëlle maakte nogal een switch door naar MZ Services te komen. Voor ze deze stap nam, werkte ze namelijk als hondengedragstherapeut en daarvoor was ze actief als duikinstructrice op Bonaire Daniëlle kwam terug naar Nederland om haar hondengedragscentrum verder uit te breiden. Toen kwam de vacature voor secretarieel ondersteuner voorbij“Het menselijke aspect ontbrak vooral in mijn werk met honden. Het persoonlijke contact, af en toe een praatje maken met anderen: dat zocht ik.”  

Daniëlle neemt het stokje over van een voor jullie misschien wel bekende naam: Desirée, die nu bij onze zus ABGL werkt. “Momenteel werken we veel samen zodat ik helemaal goed ingewerkt raak.” Desirée weet inmiddels (bijna) alles van MZ Services en haar klanten. En Daniëlle straks ook!

"De warme en informele sfeer bij MZ Services past precies in mijn straatje. Ik ben open en enthousiast en leer mensen graag kennen."
Daniëlle Werther

Ervaring op zak

Ondanks dat Daniëlle uit een totaal andere baan komt, heeft ze genoeg ervaring op zak. Eerder werkte ze als projectmanager binnen de zorg en als secretaresse bij een accountantskantoor. “Ik help mensen graag, maak het liefst de weg zoveel mogelijk vrij zodat de ander zijn gang kan gaan en zich op zijn hoofdtaak kan focussen. Ik zorg ervoor dat alle schakels juist zijn ingevuld en alles op rolletjes loopt. Dat doe ik bijvoorbeeld door het overzicht op de agenda te houden en aanvragen door te zetten. 

Daniëlle staat je graag te woord en zorgt ervoor dat jouw vraagstuk bij de juiste persoon terechtkomt.