Nieuw: training OR-verkiezingen

25 November 2016

MZ Services zet zich in voor een professionelere medezeggenschap. Doe bijvoorbeeld een training als voorbereiding op de naderende OR verkiezingen.

In maart 2017 vinden weer de landelijke OR-verkiezingen plaats bij veel gemeenten. Om dit traject goed te laten verlopen, is het essentieel je goed voor te bereiden. We merken dat veel OR’en die al bezig zijn met de eerste voorbereidingen voor vragen komen te staan, zoals:

  • Hoe zorg ik voor (meer dan) voldoende kandidaten?
  • Hoe organiseer ik digitale OR-verkiezingen?
  • Is het OR-reglement aangepast aan digitale verkiezingen?
  • Is het OR-reglement aangepast aan de laatste aanpassingen van de WOR?

MZ Services geeft je de juiste handvatten

Met onze brede dienstverlening bij (digitale) OR-verkiezingen helpen wij zowel OR’en van gemeenten als uit andere organisaties om de verkiezingen tot een succes te maken. Voor digitale OR-verkiezingen maken we gebruik van de software van Wiekiesjij. MZ Services biedt diverse trainingen en adviesgesprekken aan die jou helpen je optimaal voor te bereiden op de naderende verkiezingsstrijd. Of het nou gaat om het enthousiasmeren van genoeg kandidaten of het opstellen en bewaken van de planning.

Het is belangrijk om in verkiezingstijd nauwlettend de WOR-reglementen te volgen om onnodige fouten te voorkomen. MZ Services legt u de spelregels graag uit en zorgt voor een gedegen voorbereiding zodat uw OR verkiezingen succesvol verlopen.