Daniëlle Werther

Zich onder de mensen bevinden en met hen samenwerken doet Daniëlle Werther het liefst. Zaken regelen is haar tweede natuur. Als secretarieel ondersteuner brengt zij structuur aan, beheert ze agenda’s en is ze de eerste persoon die jij ziet of hoort zodra je bij MZ Services komt. 

Een mensen-mens

Daniëlle omringt zich graag met mensen. Samen met collega’s ergens voor staan, taken met elkaar oppakken en ervaringen delen vindt ze belangrijk. “De open en persoonlijke communicatie van MZ Services past me perfect. Ik maak graag een praatje met mensen, leer ze beter kennen en help ze waar kan.”  

“Ik houd ervan om van alles voor anderen te regelen en structuur aan te brengen in systemen. Zo draag ik graag mijn steentje bij aan de werkdag van anderen.” – Daniëlle Werther 

Enthousiaste alleskunner 

Persoonlijk en informeel contact vindt Daniëlle erg belangrijk. Een ander helpen waar kan, vindt ze vanzelfsprekend. “Het liefst heb ik al zoveel mogelijk geregeld zodat een ander daar niet meer over na hoeft te denken. Agenda’s beheren, trainingen inplannen, de juiste persoon bij een vraagstuk zoeken: daar haal ik energie uit.” Je kan Daniëlle best omschrijven als enthousiaste alleskunner.  

Daniëlle verbindt je aan de juiste persoon binnen MZ Services.