Menno Robert

Luisteren naar wat je zegt. Doorgronden hoe jij in elkaar zit. En dit inzetten om jou te sterken in de rol van ambtelijk secretaris. Coach Menno Robert haalt het beste uit jou. Want als ambtelijk secretaris in een OR ben jij de voetbaltrainer die zorgt dat het team op het veld presteert. Sta jij stevig in je schoenen, dan creëer jij namelijk een OR die met elkaar op één lijn zit en goed geïnformeerd het gesprek met de werkgever aangaatMenno begeleidt jou op weg naar een sterkere positie.

Doorvragen en goed luisteren

Zoals de meeste coaches, staat Menno aan de zijlijn. Niet omdat hij niet wil meedoen, maar om jou alle ruimte te geven. Hij laat jou tot inzicht komen. Want jij bent degene die het communicatieve spel moet leiden. Heb je moeite om tijdens een vergadering je mening te laten horen? Of vind je het lastig om de regie te houden? Menno praat er met jou over. Vraagt door totdat jij zelf ziet waar de pijnpunten zitten. En geeft je dan concrete opdrachten waarmee jij in de praktijk kunt oefenen. 

“Ik vertel niet hoe het moet, maar stuur iemand met de juiste vraagtechnieken een bepaalde richting op. Zo leert hij zelf inzien hoe zijn rol verbeterd kan worden. Door zelf dat inzicht te krijgen, is het makkelijker om verbeteringen blijvend aan te leren. Als ik het voorkauw en daarna uit beeld verdwijn, beklijft het niet.” – Menno Robert 

Dit onderscheidt Menno Robert  

Als voormalig verkoopmanager en verkoopdirecteur bij diverse bedrijven in de IT-sector, deed Menno ervaring op die hij nu inzet als coach. Enerzijds heeft hij kennis van het functioneren van een organisatie en de hiërarchische structuren waar bedrijven uit bestaan.  

Anderzijds heeft hij sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden waardoor hij zich vlot aanpast aan zijn gesprekspartner. Precies waar een ambtelijk secretaris, als spelverdeler binnen de OR, baat bij heeftMet Menno aan je zijde leer je de randvoorwaarden scheppen waardoor jouw OR kan excelleren.   

Ik vertel niet hoe het moet, maar stuur iemand met de juiste vraagtechnieken een bepaalde richting op, waardoor hij of zij zelf tot inzicht komt. Vanaf daar zoeken we samen naar hoe we het gedrag kunnen veranderen.
Menno Robert
Image

Benieuwd naar een samenwerking met Menno?