Home > Training > Personeelsbeleid

OR en personeelsbeleid

Personeelsbeleid wordt beheerst door trends en modieuze termen voeren de boventoon. Met deze training gaan we terug naar de basis. Het belang van goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers in de organisatie en alles wat er nodig is om er voor te zorgen dat de organisatie de juiste mensen aantrekt en dat de medewerkers zich kunnen ontwikkelen zodat ze kunnen inspelen op de veranderende omstandigheden. We gaan in op de personeelsinstrumenten en de onderlinge samenhang en maken aan de hand van herkenbare casuïstiek duidelijk wat de rol van de OR op het terrein van het personeelsbeleid is.

Resultaat

Na deze training begrijp je wat er allemaal verstaan wordt onder personeelsbeleid en welke bevoegdheden de OR heeft om hier invloed op uit te oefenen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor elke OR, elk OR-lid dat het belangrijk vindt om te denken en input te leveren op het personeelsbeleid.

Door wie

De training wordt verzorgd door één van onze medezeggenschapspecialisten met veel kennis van en ervaring met je sector.

Plaats en tijd

De training bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen en vindt plaats op ons kantoor in Tilburg. Uiteraard is deze open inschrijving ook als maatwerk en een incompany of online training mogelijk.
Plaats: kantoor MZ Services, Charles Stulemeijerweg 17, 5026 RS Tilburg
Tijd: 09:00 uur – 17:00 uur
Datum: 17 september 2018

Inschrijven

  • NaamE-mailadresTelefoonnummer 

Is deze workshop niet precies wat je zoekt? Bekijk het complete overzicht.