Bemiddeling voor de ambtelijk secretaris

De zusterorganisatie van MZ Services – Geerts & Partners – bemiddelt in verschillende interim-opdrachten bij de overheid, zorg en profitorganisaties. Ook voor ambtelijk secretarissen. Ben je toe aan een nieuwe OR of een uitbreiding op jouw uren? Geerts & Partners heeft regelmatig nieuwe opdrachten voor ondersteuning van de medezeggenschap.

Snel schakelen

Geerts & Partners: “Wij kennen onze professionals en onze professionals kennen ons. Wij zijn dagelijks aan de slag om ons netwerk te vergroten en te onderhouden. Aan de kant van onze opdrachtgevers én aan de kant van onze professionals.” Geerts & Partners beschikt over een uitgebreid relatienetwerk met relevante contacten op beslissersniveau. “Wij weten wat er speelt in jouw sector en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij de vraagstelling van een organisatie vaak voor, waardoor we snel kunnen schakelen tussen opdrachtgever en professional.”

Geerts & Partners is anders, vernieuwend en verfrissend. Samen met MZ Services willen we onze opdrachtgevers kwaliteit bieden. Dit garanderen we door kwaliteitseisen aan onszelf te stellen, maar die kwaliteit ook van onze interim professionals te vragen. Professionals met competenties die in de huidige tijd gevraagd worden.
- Desirée Eenkhoorn, adviseur Interim bij Geerts & Partners
Benieuwd wat MZ Services meer te bieden heeft voor ambtelijk secretarissen?

Meer over de werkwijze van Geerts & Partners

Persoonlijke kennismaking

Wij zien het als onze taak om voor iedere opdracht de juiste en meest passende kandidaat te vinden. Hiervoor is het belangrijk om een genuanceerd beeld van de interim-professional te krijgen. Basis hiervoor is het persoonlijke kennismakingsgesprek, dat voor aanvang van elk traject plaatsvindt. We nemen natuurlijk je cv door, maar ook je werkervaring, competenties en de aanbevelingen en referenties die je meeneemt. Doel is om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke drijfveren, normen, waarden en toekomstwensen.

De juiste opdracht

Het vinden van de juiste opdracht voor de professional is een zorgvuldige afweging van perspectieven, uitdagingen en expertise. Dit kan niet zonder goed inzicht in eigen kennis en vermogen. Volgens ons ontstaan de beste resultaten uit een goede samenwerking. Wij gaan dan ook uit van een wederkerige relatie tussen jou en onze interim-adviseurs.

Programma op maat

Veel zzp’ers hebben sterke behoefte aan de autonomie die bij het zelfstandig werken komt kijken. Tegelijkertijd is er vaak ook de behoefte om kennis bij te schaven, een keer overleg te kunnen plegen en gecoacht te worden. Wij ondersteunen de professionals in ons netwerk met een speciaal programma op maat. Geen verplichting, maar de keuzemogelijkheid om aan een of meerdere programmaonderdelen deel te nemen.

Voor organisaties

Bent u op zoek naar goede mensen die op interim-basis aan de slag gaan met uw opdracht? Geerts & Partners heeft een groot netwerk van professionals door heel het land.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.