Kick-start nieuwe medezeggenschap

Of je nu kiest voor een heel nieuw model of juist wil kijken hoe jullie medezeggenschap organiseren op een manier die beter aansluit bij de moderne organisatie of de gewenste positie van de ondernemingsraad, wij geven je deze zomer tegen een aantrekkelijk tarief een kick-start nieuwe medezeggenschap!

Zo maak je deze zomer een kick-start

MZ Services heeft diverse specialismen in huis en vernieuwende medezeggenschap is er daar één van! Deze maand staan we met maar liefst twee artikelen in OR Magazine; Arnoud Gazan met het model van de Organisatie Advies Raad als alternatief voor de OR en MZ Services in samenwerking met Mind the People met een artikel over de bedoeling van medezeggenschap.

Wil je komende zomer nog aan de slag met de eerste stappen richting nieuwe, verbeterde medezeggenschap? MZ Services geeft je in drie dagen alles wat je nodig hebt om na de zomer aan de slag te gaan. Op hoofdlijnen ziet dat er als volgt uit:

Dag 1

Inspiratie

Waarom ook alweer medezeggenschap, wat is er veranderd in het speelveld en welke nieuwe modellen zien we in de praktijk?

Dag 2

Eigen OR en organisatie

Hoe ziet jullie organisatie er uit, hoe zien jullie ideale medezeggenschap en welke richtinggevende uitgangspunten willen we hanteren?

Dag 3

Implementatie

In welke vorm, werkwijze en structuur gieten we dat; wat doen we vanaf nu anders?

Nog meer goed nieuws

De dagen kun je los van elkaar of als één training boeken. In de periode 15 juni t/m 31 augustus profiteer je van een fikse korting en kun je deze 6 dagdelen boeken voor € 4900,- in plaats van het gebruikelijke tarief van € 6150,-. Je kiest zelf of je de training met de hele OR of een afvaardiging volgt en de training kan zowel incompany, extern of bij ons op kantoor gegeven worden.

Arnoud Gazan

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Of boek direct de training

  • WIE KUNNEN WE DE OFFERTE STUREN
  • DD dash MM dash JJJJ
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.