Het Hap Stap festival van MZ Services: de tweede editie is gepland

19 november 2019

Het Hap Stap festival is al 25 jaar een succesvol event in hartje Tilburg. Tijdens het pinksterweekend kun je genieten van 4 dagen ‘happen’, ‘stappen’ en veel live muziek. Bij MZ Services deden we dit een kléín beetje anders.

Sfeerimpressie Hap Stap festival MZ Services 13-9-2019Workshops over actuele OR-thema’s

Afgelopen september waren er bijna 30 OR-leden die zich op het kantoor van MZ Services lieten inspireren door de workshops. Of met een van onze adviseurs persoonlijk hun vraagstuk bespraken. En natuurlijk met een hapje, een drankje en een beetje netwerken was dit een geslaagde vrijdagmiddag.

Het OR-leven zal na een bezoek aan het Hap Stap Festival van MZ Services nooit meer hetzelfde zijn. Wat waardevolle informatie en inspiratie al niet kan doen met een OR!
Annelies Wouters, ambtelijk secretaris OR van Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Noteer alvast in je agenda

Daarom hebben we vrijdagmiddag 7 februari 2020 in Tilburg de tweede editie van dit Hap Stap Festival. Dus mis het niet en blok de vrijdagmiddag alvast in je agenda! We houden je op de hoogte wanneer er meer over de inhoud van de workshops bekend is. In ieder geval sluit pensioenspecialist Theo Gommer weer aan.

Wil jij verzekerd zijn van je plekje? Schrijf je dan nu in! Voor slechts € 25,- volg je minimaal twee workshops en kun je napraten met verschillende OR-leden of spreek je een van onze adviseurs.

Programma en locatie

Hap Stap festival MZ Services vindt plaats op ons kantoor in Tilburg aan de Charles Stulemeijerweg 17. Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur: ontvangst
13.50 uur: welkomstwoord
14.00 uur: workshopronde 1
15.30 uur: workshopronde 2
16.30 uur: borrel

Verzeker je plek en schrijf je in

We hebben een beperkt aantal plekken om te borgen dat er voldoende tijd is voor interactie. Verzeker je plek en schrijf je daarom nu in voor het Hap Stap Festival op 7 februari 2020.

  • Op wie mogen we rekenen?
  • Hoe kunnen we je bereiken?
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.