Ontmoet onze nieuwe adviseur Charlotte van Beek

24 augustus 2017

Charlotte van Beek is vanaf 3 juli werkzaam bij MZ Services. Onze nieuwe collega wordt actief als adviseur trainer en is daarnaast te vinden op onze marketing- en communicatieafdeling. Graag stellen wij haar aan je voor.

Een nieuwe toegewijde expert

Met haar ervaring als voorzitter van een ondernemingsraad en haar bijzondere gevoel voor taal en marketing, is Charlotte van Beek een meer dan welkome nieuwe medewerker van MZ Services. Haar communicatieve krachten en expertise op het gebied van online marketing zet zij doelgericht in op onze marketing- en communicatieafdeling. Haar ervaring als voorzitter van een ondernemingsraad brengt zij daarnaast naar voren in haar functie als adviseur trainer.

Communicatie bleek haar roeping

Nadat Charlotte haar mbo-4-opleiding voor marketing- en communicatiemedewerker afrondde, kwam ze erachter dat ze door wilde groeien in dit vakgebied. Een logische stap was dan ook verder studeren in Utrecht, waar ze de hbo communicatie volgde, gericht op verschillende communicatiegebieden als corporate-, crisis- en overheidscommunicatie voor het adviseren of managen van bedrijven of organisaties. Charlotte studeerde af in de richting interne communicatie.

Een bijdrage aan het bedrijfsimago

Voor haar vorige functie bij NEDIS hield Charlotte als marketing communications coordinator de planning van marketingcampagnes nauw in de gaten en optimaliseerde zij onder meer de webshop, front-end development en content management. Daarnaast zette zij haar gevoel voor taal in tijdens het schrijven van commerciële teksten, productteksten en nieuws. Deze ervaringen maken haar een vakkundige collega binnen MZ Services.  

Een toegewijde voorzitter

Daarnaast was zij sinds oktober 2014 actief als voorzitter van de ondernemingsraad van NEDIS. “Met veel plezier en toewijding hield ik als vertegenwoordiger van mijn collega’s een vinger aan de pols bij het beleid. Daarnaast is het een persoonlijke uitdaging om mee te denken en werken met de organisatie op overkoepelend niveau.” De kerntaken voor een OR en de valkuilen weet Charlotte hierdoor moeiteloos te ontdekken, wat haar een ervaren adviseur trainer maakt.

En wat doet Charlotte van Beek als ze niet aan het werk is? “Ik bezoek met plezier musea en concerten en kom graag ergens waar ik nog nooit eerder ben geweest.”

Een keer een kopje koffie drinken met Charlotte? Je kunt haar bereiken via cvanbeek@mzservices.nl of 06-11607131.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.