De eerste webinars van MZ Services

14 april 2020

Door: Charlotte Muller

Het zijn bijzondere tijden. De wereld verandert waar je bij staat. Of je het nu wilt of niet. Van veel mensen wordt gevraagd mee te gaan in deze verandering. En laat dat nu precies de kracht zijn van MZ Services. Wij begeleiden en adviseren bij veranderingen – met een gezonde dosis optimisme, creativiteit, lef en energie!

De eerste webinars

Wieteke heeft de aftrap gedaan en de eerste webinars gegeven over de basis WOR. In twee heel drukke dagen heeft zij samen met Charlotte Muller geschakeld over: ‘ziet de presentatie er goed uit?’ ‘welke software gebruiken we?’ ‘hoe gaan we om met de chatfunctie?’ ‘welke achtergrond gebruiken we?’ tot de vraag ‘zit mijn haar wel goed?’ Maar bovenal was de drive: we gaan dit gewoon doen!

Door snel te schakelen, goed af te stemmen en lef te tonen waren daar de eerste twee webinars. En met succes. Digitaal trainen had MZ Services al langer op het lijstje staan om aan te bieden, maar nu door de omstandigheden gedwongen is het er ook snel van gekomen. En omdat we de samenwerking bevorderen tussen medezeggenschap en zeggenschap, gaan we meer webinars aanbieden de komende tijd.

Blijf aangesloten vanuit huis

Iedere week geeft MZ Services de komende tijd een webinar over een actueel onderwerp. Zo blijf je aangesloten bij de actualiteit en kun je jouw rol optimaal pakken, ook vanuit huis. Op 21 april neemt Didi je in een half uur mee in de hoofdzaken van crisiscommunicatie. Hoe houd je iedereen betrokken in je organisatie in deze bijzondere omstandigheden?

Op 28 april geeft Patrick samen met collega Ralph Kolen van ABGL een webinar over de nieuwe werkelijkheid van straks. Ze laten zien waarom er niet gewacht moet worden tot het stof is neergedaald maar wat er nu gedaan kan worden. Hoe kun je verandering vormgeven en stappen zetten met creativiteit en vrijheid zonder dat er meteen grote organisatieveranderingen nodig zijn?

Komende webinars

Blijf op de hoogte van de webinars van MZ Services
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.