Gezond en gelukkig werken

Arbo is een groot thema voor de OR. Het raakt de gezondheid van je collega’s en het plezier dat ze hebben in het werk. Maar die laatste twee aspecten zijn breder dan alleen de Arbo-wetgeving. Leer alles over gezond en gelukkig werken.

Aanmelden

Goed dat je je wilt aanmelden voor deze e-learning. In het formulier hieronder kun je één of meerdere e-learnings aanvinken. Je ontvangt vervolgens binnen twee werkdagen een e-mail vanuit ons secretariaat met daarin jouw gebruikersnaam en wachtwoord, inclusief alle informatie om de e-learning te volgen. Heel veel succes en plezier!
  • NaamE-mailadresTelefoonnummer 
    Wil je voor meerdere collega's deze e-learning aanvragen, of ben je ambtelijk secretaris en vraag je dit aan voor de OR-leden? Vul dan de gegevens van alle deelnemers (inclusief jezelf, wanneer van toepassing) in. Vraag je de e-learning aan voor jezelf? Dan kun je de deelnemerslijst overslaan.
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.