Een kantoor in het politieke hart van Nederland

24 juni 2020

Door: Carin Meijer & Annemieke Methorst 

Vanuit ons nieuwe pand in Den Haag kijken we direct uit op de Tweede Kamer. We konden haast niet anders dan onze nieuwe plek in het politieke hart van Nederland zoeken. Op Plein 17 boven café Leopold gaan wij voor onze opdrachtgevers aan de slag. Een uniek kantoor op een unieke locatie waar wij ons al helemaal thuis voelen. We vertellen je graag waarom.  

Annemieke Methorst en Carin Meijer over ons kantoor in Den HaagNummer 1 locatie

Carin: “ABGL, MZ Services en Geerts & Parnters groeien, een nieuw kantoor zat er dik in. Met onze positie in het publieke domein kon een pand in Den Haag niet uitblijven.” Met het nieuwe pand zitten we nog dichter bij het vuur. “Opdrachtgevers nodigen we graag uit op onze locaties. Maar voor mensen uit het Westen is Tilburg of Zwolle nogal ver. Wij zijn erg enthousiast dat we hen nu kunnen ontvangen op deze unieke plek.” 

Nieuwspoort 

Tip van Frank Damen: op loopafstand van het nieuwe kantoor vind je perscentrum Nieuwspoort, een ontmoetingsplek voor journalisten, politici en bestuurders. Zeker een bezoek waard om nieuwe contacten te leggen en in debat te gaan over de politiek. 

 Statig maar warm

 “De sfeer van deze locatie is niet die van een standaard kantoor”, vertelt Annemieke. “We zitten in een statig, oud pand op de tweede verdieping. Maar de inrichting is erg sfeervol en modern. ABGL, MZ Services en Geerts & Partners besteden aan alles zorg en aandacht, ook aan dit nieuwe thuis.” 

Carin: “Wanneer er iemand op bezoek komt, wordt hij of zij meestal door het uitzicht omver geblazen. Alleen daarom is het al de moeite waard om langs te komen.”  

Gezelligheid naar Den Haag

 “Bij ons op kantoor zijn we niet vies van een borrel met een bitterbal. Na werktijd even samen napraten doen we graag. Met ons kantoor boven café Leopold is dat in Den Haag geen probleem”, vindt Annemieke. Carin voegt daaraan toe: “Die bourgondische gezelligheid die we van Tilburg en Vught kennen nemen we mee naar Den Haag. We staan te popelen om de eerste borrel hier te doen.” 

Kom gerust langs voor een kop koffie en een rondleiding in ons nieuwe pand. Kijken we direct hoe we je verder kunnen helpen. 

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.