Kom ook naar de themadag van Lomoz op 19 juni - voor OR'en in de zorg

16 mei 2019

Collega’s Wieteke en Arnoud geven een workshop over de drijfveren van werkplezier. Speciaal voor ondernemingsraden in de zorg organiseert Lomoz ieder jaar een themadag. Een dag boordevol inspiratie en workshops door specialisten uit de medezeggenschap.

Workshop ‘vijf drijfveren van werkplezier’

Wil je weten welke vijf drijfveren jouw werkplezier bepalen en hoe je deze drijfveren richting kan geven op je werkplek? Arnoud ontwikkelde zelf deze workshop en ervaart het positieve resultaat vanuit de verschillende ondernemingsraden die deze workshop volgen. Daarnaast kunnen OR-leden inspiratie opdoen om dit thema gericht te gebruiken in de communicatie met de bestuurder en achterban. De centrale gedachte is dat regelmatige aandacht voor alle vijf drijfveren je persoonlijk werkplezier aanzienlijk vergroot en in stand houdt.

Minstens zo interessant is het om de vijf drijfveren op organisatieniveau toe te passen op beleidsvorming en -uitvoering. Hierdoor zijn management en ondernemingsraad in staat om samen een win-winsituatie te creëren die het werkplezier vergroot en versterkt. Kortom, een must voor iedere OR!

Arnoud Gazan

Meer weten over deze workshop?

Arnoud vertelt je meer in zijn blog

Kom ook naar de themadag

Ben je werkzaam in de zorg en lijkt het je wel wat om te sparren met andere medezeggenschappers in de zorg en de workshops te volgen? Je kunt je altijd aanmelden via Lomoz. We ontmoeten je graag op 19 juni bij ‘t Veerhuis in Nieuwegein.

Kom ook naar de themadag op 19 juni 2019

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.