Maak kennis met Dominique Coppens, secretarieel ondersteuner

Offertes checken, vergaderingen voorbereiden en zorgen dat de agenda’s op orde zijn. Dat zijn enkele taken van onze nieuwe secretarieel ondersteuner Dominique Coppens. Ze is het gezicht en de stem van MZ Services. Loop je bij ons binnen, dan zorgt ze voor een warm welkom. Ook aan de telefoon helpt de secretarieel ondersteuner je graag. 

Klantrelaties

Dominique Coppens is de nieuwe secretarieel ondersteuner van MZ Services.

Dominique noemt zichzelf een sociaal persoon. Ze vindt klantrelaties belangrijk, maar bovenal vindt ze het gewoon leuk om een praatje te maken met iedereen. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Als iemand hier binnenkomt, dan zorg ik dat ik weet wie dat is, zodat ik hem of haar bij de voornaam kan begroeten. ‘Goedemorgen Hans, kopje koffie of thee? Ik laat je even zien waar je je jas op kunt hangen!’” 

Met plezier naar het werk

De warme bedrijfscultuur is waarom Dominique voor MZ Services koos. “Er hangt een positieve sfeer bij MZ Services en er lopen mensen rond met met passie voor hun werk. Kwaliteit leveren staat voorop.” Dat iedereen met plezier naar het werk komt, geeft Dominique een goed gevoel. “Dat motiveert mij om een stap extra te zetten.” 

Mensen bij MZ Services zijn erg betrokken. Bij hun werk, maar ook bij elkaar. Die positieve sfeer spreekt mij erg aan.
Dominique Coppens

Spin in het web

Dominique houdt ervan om de spin in het web te zijn en hard te werken. “De dagen vliegen hier voorbij. Er is vanalles te doen; dat maakt het werk nooit saai. Gelukkig kan ik goed prioriteren, want iedereen binnen het bedrijf doet een beroep op me.” Ze werkt taken het liefst meteen af. “Dat geeft me rust. Thuis ben ik ook zo, ik kan pas ontspannen als alles opgeruimd en schoon is.” 

Dominique verbindt jou met de juiste persoon bij MZ Services 

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.