Didi Verhagen nieuwe directeur MZ Services

10 oktober 2018

Didi Verhagen neemt Walter Gouws plaats in als nieuwe directeur van MZ Services. Op 1 augustus 2018 vond de wisseling van de wacht plaats.

Didi Verhagen was altijd al een trainerDe juiste persoon op de juiste plek: daar staat MZ Services voor. Daarom is Didi Verhagen sinds 1 augustus 2018 aan het werk als nieuwe directeur. En terwijl zij een frisse wind door het bedrijf laat waaien, richt voormalig directeur Walter Gouw zich op zijn nieuwe taken bij zusterbedrijf ABGL. Een gesprek tussen de oud- en nieuwgediende.

Kansen benutten

Haar energie, enthousiasme en jeugdigheid. Dat zijn de positieve punten die Walter over Didi noemt. “Ze heeft een frisse kijk op het werkveld en haar nieuwe functie betekent een hele goede impuls voor het bedrijf”, vertelt hij. Dat ze er zin in heeft, straalt van de blondine met haar blosje af. Didi: “Ik geloof erg in MZ Services en zie genoeg kansen om de organisatie door te ontwikkelen. Hoewel ik in grote lijnen Walters werk voortzet hoor. Wat goed gaat, hoeft niet per se te veranderen.”

“Vergelijk deze functiewisseling met een OR die om de zoveel jaar aftreedt. Het houdt je scherp.”
- Walter Gouw

Rust versus energie

Zoals ze zitten te praten lijken Didi en Walter tegengestelden van elkaar. Zij een enthousiaste spring-in-’t-veld, hij juist rustig en kalm. “Walter gaf mij en mijn collega’s altijd veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Dat wil ik behouden. En dan hopelijk met dezelfde rust en met optimisme en relativeringsvermogen”, lacht Didi. “Hoewel ik wel vind dat Didi vooral dingen op haar manier moet doen. Haar kracht is gewoon Didi blijven”, voegt Walter toe.

“Ik krijg enorm veel energie van mijn nieuwe functie en kijk er naar uit om de groei van MZ Services voort te zetten.” – Didi Verhagen

Het kind vliegt uit

En Walter, zien we die nu niet meer terug? “Wees gerust, ik blijf als partner maar ook via een aantal accounts gewoon betrokken bij MZ Services . Het bedrijf blijft toch een beetje mijn kindje, sinds we het 11 jaar geleden hebben opgericht. Hoewel ik Didi natuurlijk niet voor de voeten wil lopen. Zij staat hier voortaan aan het roer en ik heb het volledige vertrouwen dat ze dat uitstekend zal doen.”

Felicitaties of juist een vraag? Wij nemen ze graag in ontvangst.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.