Ontmoet OR-trainer en adviseur Charlotte Muller

02 maart 2020

Zitten jullie OR en directie in een spagaat? Trainer en adviseur Charlotte Muller weet dat jullie belangen helemaal niet zo verschillend zijn. Daarom gaat zij binnen MZ Services aan de slag om samenwerkingen te creëren op basis van vertrouwen.

Charlotte MullerVan wantrouwen naar vertrouwen

Op basis van vertrouwen bereik je meer. In het werk, maar ook in ieder ander aspect van het leven. Helaas ziet Charlotte dat OR’en en directie nog vaak vanuit wantrouwen handelen. Doodzonde. De bereidheid om water bij de wijn te doen wordt er kleiner van en de oplossingen zodoende veel minder waardevol. Charlotte zet zich daarom in om het gezamenlijke belangen te zoeken en hier eerlijk over te communiceren. Haar trainingen baseert ze op jullie knelpunten.

Functioneel kritisch

Charlotte is graag eerlijk en soms respectvol kritisch. Zo til je elkaar naar een hoger niveau en kom je tot de beste uitkomst, vindt ze. Een gelijkwaardige samenwerking creëren is het doel van haar trainingen en adviezen. Volgens Charlotte werkt dat het beste als de kwaliteiten van ieder individu tot zijn recht komen. Daarom focust haar training zowel op het groepsverband als op jou persoonlijk.

De kwaliteiten van ieder individu en het gezamenlijke belang dragen bij aan de best functionerende organisatie.

Passende antwoorden

Charlotte communiceert makkelijk. Ze luistert uiteraard en leest ook wat jouw houding zegt. Zo hoort ze ook het onuitgesproken deel van jouw dilemma. Hierdoor geeft ze een passend en praktisch antwoord waarmee je direct verder kunt en knelpunten in jullie organisatie worden opgelost. Niet voor niets wordt haar deur platgelopen. 

Volg een training van Charlotte Muller

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.