Nieuw OR Platform in Brabant: 073

26 september 2018

Na zoveel nuttige en leerzame bijeenkomsten in Groningen, Zwolle, Tilburg en Eindhoven, brengt MZ Services het OR Platform nu ook naar ‘s-Hertogenbosch. Doe met jouw OR nieuwe inzichten op bij OR Platform 073.

Kijk eens over de schutting bij een ander

De voornaamste doelen van het OR Platform zijn de informele verbinding tussen OR-leden uit verschillende organisaties en branches. Ook uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal. Er zijn zoveel ondernemingsraden in jouw omgeving, maar hoeveel OR-collega’s spreek je daadwerkelijk? Het zal je verbazen hoeveel overeenkomsten jullie werkzaamheden hebben!

MZ Services organiseert samen met De Voort meerdere OR Platforms

De eerste bijeenkomst in ‘s-Hertogenbosch

In iedere bijeenkomst staat een thema centraal. In de eerste bijeenkomst zal dit ‘de regio’ zijn. Wat verbindt jullie en waar liggen kansen voor jullie als OR in deze regio. We hopen dat het OR Platform hier aan bijdraagt. Deelname aan OR Platform 073 is gratis.

Heb jij interesse en werk je in de regio 073? Meld je dan hieronder aan.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.