Relatiedag MZ Services

05 november 2015

Op donderdag 17 september was het zo ver: de derde editie van onze relatiedag in Internationaal Perscentrum De Nieuwspoort te Den Haag. Het thema ‘een nieuw sociaal contract’ is, gezien de hoge opkomst en vele vragen die we vooraf ontvingen, veelomvattend en actueel bij onze relaties. Zoals je van MZ Services gewend bent bieden we graag een afwisselend, inspirerend en tegelijk inhoudelijk programma.

Relatiedag MZ Services

‘’een nieuw sociaal contract’’

 

De aftrap, in de categorie ‘entertainment’ werd verzorgd door theatermaker Ralph Kolen met zijn show ’stop met solliciteren, ga werken!’. Begin de (mid)dag met een dansje want…. Kolen startte de show al spelend op zijn accordeon waarbij het publiek mee danste. Vervolgens nam hij ons aan de hand van het UWV, de Efteling, de Nederlandse televisie en de bullshitbingo mee in zijn eigen zoektocht en stappen naar een zinvol en gepassioneerd werkzaam leven.

invoegen

invoegen r

Na een korte pauze, waarin we de door jullie ingezonden vragen bespraken, startte de sessie à la collegetour. Helaas moesten de genodigden vanwege de algemene beschouwingen verstek laten gaan en gelukkig konden we rekenen op glansrijke vervanging door Rolf de Wilde, NU’91, John Kerstens Tweede Kamerlid PvdA en Joost Zielstra, werkgeversorganisatie Actiz die hun licht lieten schijnen over de onderwerpen: flexibilisering, normalisatie, vergrijzing, arbeidsverhoudingen & de rol van de OR en arbeidsmarktbeleid.

fullsizerend.

forum1

Uiteraard sloten we, zoals je van ons gewend bent, bourgondisch af met een borrel mét bitterbal. Team MZ Services heeft erg genoten van jullie aanwezigheid, de gesprekken die tussen OR’en ontstonden en de enthousiaste inbreng gedurende dag.

Rest ons jullie op deze plek te bedanken voor jullie belangstelling én de leuke reacties achteraf! Speciale dank gaat natuurlijk uit naar roodkapje, de gelaarsde kat, de prins, het paard, de elfjes, de heks, de burgemeester! En: tradities moet je koesteren; wij kijken dus al uit naar de relatiedag in 2018!

” …………… ”

Gemeente Woensdrecht: ‘’Bedankt voor de goede zorgen en steengoed programma!! Het was zeer onderhoudend (en gelijk goed voor het netwerk) en informatief!!’’

 

Catharina Ziekenhuis Eindhoven: ‘’Dank voor de gastvrijheid. Ik heb genoten van de bijeenkomst.’’

 

Gemeente Rotterdam: ‘’Het was geweldig hoor. Leuk je weer eens de hand te schudden. Leuke middag gehad. Ook veel collega’s gesproken.’’

” …………… ”

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.