ABGL, Geerts & Partners en MZ Services lanceren samen Yris

Den Haag, 17 september 2020

ABGL, Geerts & Partners en MZ Services hebben hun krachten gebundeld. Zo verruimen ze hun blik en verbreden ze hun visie. Per 17 september 2020 delen de drie organisaties ook een naam: Yris. “Samen zijn wij Yris. De iris van het oog, ook wel regenboogvlies genoemd, is inspiratie voor de naam Yris. De Y symboliseert de drie organisaties die allen kleur toevoegen aan de samenwerking. De naam staat ook voor de ander echt ‘zien’, inzicht geven, een scherpe blik en een diversiteit aan kleuren” aldus Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners. “Zoals wij zeggen: samen met Yris zie je meer” voegt Didi Verhagen, directeur MZ Services, toe.

Samen zie je meer

De organisaties geloven dat ze met Yris de samenwerking zowel intern als extern verder kunnen versterken. “We wilden duidelijk laten zien dat we onze eigen unieke krachten behouden én dat we geloven dat je samen van nog meer waarde kan zijn. “Yris doet dat voor ons” aldus Sander Geerts, directeur Geerts & Partners.

Alles in huis voor goed werk

“Yris heeft alles in huis voor een heel brede markt. Ons dienstenpakket bestaat nu uit, training en advies, arbeidsmobiliteit en organisatieontwikkeling”, vertelt Didi. “Samen met Geerts & Partners en ABGL kunnen we voor iedereen die werkzaam is in het publieke domein – van burgemeester tot ondernemingsraad – meerwaarde bieden op het snijvlak van mens en organisatie. Met onze nieuwe collega’s krijgen we meer specialismen in huis en dankzij onze groei hebben we meer ruimte voor innovatie.”

Yris MZ Services Geerts & Partners en ABGL

Wat merken opdrachtgevers van deze samenwerking? “We garanderen de continuïteit van onze dienstverlening, zoals de men gewend is. Sterker nog, het wordt er beter op!” vertelt Walter Gouw, directeur bij ABGL. Organisaties zijn meer dan ooit in beweging en Yris ondersteunt mensen en organisaties bij alles wat daarbij komt kijken zoals het vinden van geschikt (interim) personeel, oplossingen op het gebied van loopbaanontwikkeling en mobiliteit en training en advisering voor de ORen

Extra diensten

“Geerts & Partners brengt ook nieuwe expertise mee” vertelt Edo. “Werving & selectie voor executives binnen overheden en de gezondheidszorg zijn diensten die worden toegevoegd aan het palet. Net als APPA-begeleiding, wat betekent dat we huidige en ex-politieke ambtsdragers begeleiden bij het maken van een volgende stap in hun loopbaan.”

Samenwerking

MZ Services, ABGL en Geerts & Partners vonden in elkaar een gelijkgestemde. “Niet alleen de dienstverleningen zijn een mooie aanvulling op het portfolio. Ook de visie van Geerts & Partners past perfect bij die van ons”, aldus Didi namens de drie organisaties. “We hechten allemaal veel waarde aan goed werkgeverschap, arbeidsverhoudingen en werkgeluk. Onze kernwaarden zijn niet voor niets menswaarde, frisse blik en samen succes”

WILL

Één van de eerste gezamenlijke initiatieven is WILL; het instituut voor loopbaan en leiderschap waar mensen online en offline samen komen om zichzelf te verrijken en duurzaam inzetbaar te blijven binnen het publieke domein. “WILL zet mensen in beweging. Meestal betekent dat van werk naar werk. Zoals we dat bij ABGL en Geerts & Partners ook al doen binnen het mobiliteitsdienstverband, bij loopbaanbegeleiding en in het kader van APPA-trajecten. Door met drie organisaties onze krachten te bundelen krijgen bestaande programma’s nog meer inhoud. Het combineert the best of both worlds.

Goed werk

Speciaal voor de samenwerking werd er een podcastserie opgenomen over goed werk. In deze serie vertellen werknemers over de dilemma’s, keerpunten, conflicten en doorbraken die ze in hun loopbaan tegenkwamen. En hoe ze daarmee omgingen. De podcast is te luisteren yris.nu of via je favoriete podcast-app.

Meer weten over deze unieke samenwerking?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.