MZ Services slaat handen ineen met Mind the People en IMPACT

12 september 2016

TILBURG – MZ Services start een samenwerking met creatief bureau Mind the People en organisatiecoach IMPACT. Met onze aanpak willen zij de medezeggenschap modern, duurzaam en toekomstbestendig maken.

Medezeggenschap en participatie dragen bij aan een beter functionerende organisatie. Ondernemingsraden in de klassieke vorm kampen met knelpunten die legitimiteit en voortbestaan mogelijk in gevaar brengen. De oorspronkelijke meerwaarde van medezeggenschap komt onvoldoende naar voren. Zowel organisaties, bestuurders als ondernemingsraden zijn op zoek naar vernieuwende oplossingen die passen bij de veranderende besturing en structurering van organisaties, organische veranderingstrajecten en de huidige en toekomstige arbeidsverhoudingen. MZ Services in samenwerking met IMPACT en Mind the People vinden dat het tijd is om de medezeggenschap eens goed onder de loep te nemen en terug te gaan naar de bedoeling. Hierbij richten zij zich op zowel het oplossen van knelpunten, vernieuwen als op communicatie & campagne; medezeggenschap wordt modern, duurzaam en toekomstbestendig.

“De combinatie tussen MZ Services, Mind the People en IMPACT is het beste uit drie werelden, omdat de bedrijven elkaar perfect aanvullen. MZ Services is specialist op het gebied van de medezeggenschap. IMPACT kent als expert het territorium van ambtelijke secretarissen, de medezeggenschapsprofessionals. Mind the People kijkt op creatieve manier naar bewustwording en verandering en vertaalt onze ideeën naar een aantrekkelijk en vernieuwend concept.”

———————————————————————————————

Noot voor de redactie

Hebt u behoefte aan meer informatie over dit artikel? Neem contact op met Walter Gouw, directeur van MZ Services op 06-13575001 of wgouw@mzservices.nl

Over MZ Services

MZ Services (www.mzservices.nl) is gespecialiseerd in het professionaliseren van medezeggenschap binnen organisaties. MZ Services bestaat tien jaar en is gericht op training, begeleiding en advies van Ondernemingsraden en hun bestuurders binnen de overheid, zorg en bedrijfsleven. MZ Services is er van overtuigd dat medezeggenschap en participatie bijdraagt aan beter functionerende organisaties. Daarom bevorderen zij ook de samenwerking tussen medezeggenschapsraad en WOR-bestuurder/management.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.