Samenwerking Geerts & Partners, MZ Services en ABGL

19 maart 2020

19 maart 2020 – de dag dat de feestelijke opening van ons nieuwe pand gepland stond. Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken maken we vandaag een terechte pas op de plaats. De opening van ons pand in Den Haag houd je van ons tegoed, inclusief een mooi inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers en borrel. We informeren je hierover graag op korte termijn. 

Natuurlijk openen we niet ‘zomaar’ met drie partijen een nieuw pand. In een eerder persbericht kondigden we al onze samenwerking aan en met dit bericht informeren we je nader over de samenwerking tussen Geerts & Partners, ABGL en MZ Services en de stappen die we hierin zetten.

1 + 1 + 1 = 4

Drie unieke organisaties, met elk hun eigen dienstverlening, producten en karakter. In elke organisatie zijn andere talenten en kwaliteiten aanwezig; zo heeft Geerts & Partners een bijzonder stevige expertise in de begeleiding van politieke ambtsdragers en werving & selectie voor de (lokale) overheid. MZ Services is al 14 jaar actief in medezeggenschap en organisatieontwikkeling en ABGL biedt creatieve mobiliteitsoplossingen en interim oplossingen voor het publieke domein. 

Verschillende dienstverlening maar wel vanuit dezelfde visie op arbeidsverhoudingen: we geloven dat ieder mens waarde kan toevoegen aan de organisatie waarvoor hij werkt én dat goed werkgeverschap zich dubbel en dwars terugbetaalt. Met het brede pakket aan diensten dat we gezamenlijk aanbieden kunnen we organisaties echt ontzorgen waar het gaat om hr- en organisatieontwikkeling-vraagstukken. Daarnaast realiseren we met deze samenwerking in één keer landelijke dekking met kantoren op vijf locaties in Nederland. 

Elk een eigen karakter

Dat eigen karakter maakt ons sterk en blijven we behouden. De persoonlijke benadering, het verbinden, het leveren van maatwerk, vernieuwende aanpak en onze toewijding delen we en kunnen we versterken met de groei die we nu realiseren.

We maken de verbinding zichtbaar

De afgelopen maanden hebben we geïnvesteerd in een nadere kennismaking. Medewerkers weten elkaar goed te vinden en werken al intensief samen. We willen de verbinding ook zichtbaar maken door het visualiseren van de samenwerking: een overkoepelende naam, website en vormgeving. We werken hier samen met professionals en onze medewerkers de komende periode aan en verwachten dat we ons nog vóór de zomer ook gezamenlijk te presenteren. Nog even geduld dus en beloofd.. Dit wordt beloond! 

Wil je meer weten over onze samenwerking? We zijn gewoon aan het werk en telefonisch bereikbaar.
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.