Help een familie: doe mee aan Serious Ambtenaar

19 september 2017

Jij beschikt over een goed stel hersenen. Doe daarom mee aan 3FM Serious Request in Apeldoorn. Zet je in voor het goede doel tijdens de zevende editie van Serious Ambtenaar. In de week van 18 december halen ambtenaren daar gezamenlijk geld op voor het goede doel van dit jaar: kinderen die door een ramp of conflict hun naaste familie zijn kwijtgeraakt herenigen met hun geliefden.

Zo zet je jouw capaciteiten in

MZ Services weet dat jij boordevol goede ideeën zit om maatschappelijke vraagstukken van overheidsorganisaties op te lossen. Help het Rode Kruis een handje mee en meld je aan als vrijwilliger. In groepen van acht tot tien personen zet jij je een dag lang in. Organisaties leveren echte breinbrekers aan die jij in ruil voor een financiële bijdrage aan Serious Ambtenaar oplost. Je gaat aan de slag als deelnemer of als procesbegeleider.
Denk mee over maatschappelijke vraagstukken en ga in de week van 18 december met overheidsorganisaties in gesprek. Meld je aan als deelnemer van Serious Ambtenaar en zet jouw denkkracht in voor het goede doel. 

Laat jouw netwerk voor je werken

Serious Ambtenaar heeft raadsels nodig. Vraagstukken die jij en je collega’s kunnen oplossen! Speur jouw netwerk af naar organisaties die in ruil voor een financiële bijdrage aan Serious Ambtenaar een oplossing zoeken. Voor een maatschappelijk vraagstuk of een kwestie die van een frisse blik moet worden voorzien.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.