Wij hebben iets te vieren. En dat doen we graag samen met jou met een ijzersterk inhoudelijk programma dat live te volgen is! Lees snel verder.

Samenwerking en een nieuw pand
ABGL, Geerts & Partners en MZ Services werken samen. En door deze groei, betrokken we een nieuw kantoor in het kloppend hart van bestuurlijk Nederland. Sinds 19 maart zijn wij naast de bestaande vestigingen (in Born, Tilburg, Vught en Zwolle) te vinden in Den Haag recht tegenover de Tweede Kamer, op Plein 17.

17 september: Nieuwspoort, Tilburg, Zwolle, Sittard & online
Ter ere van onze samenwerking en de opening van het nieuwe pand ben je van harte uitgenodigd om op 17 september ons inspirerende programma bij te wonen via de livestream. Inschrijven kan via het formulier op de website van ABGL:

Aanmelden

 

 

Lezing over optimisme van Charles Groenhuijsen

Het inhoudelijke programma wordt met een lezing van Charles Groenhuijsen over optimisme afgesloten.

Podcast ‘Goed werk’

Ruud Vreeman geeft zijn visie op het rapport van de WRR ‘Het betere werk’. In deze podcast vertelt hij en nog twee gastsprekers hoe zij hier naar kijken en hoe werkgevers en werknemers samen een stap verder kunnen zetten. Deze podcast wordt momenteel gemaakt, maar zodra deze te luisteren is, publiceren wij dit. Hou ons in de gaten!

Programma

15.30 uur: Welkom door Sander Geerts
15.45 uur: Lezing door Charles Groenhuijsen over optimisme
16.30 uur: Afsluiting en tot ziens

Wil je dit ook niet missen? Meld je dan meteen aan en dan zien we je 17 september!

Aanmelden
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.