Angélique van de Velde

Met een achtergrond als jurist kent Angélique van de Velde de vele gebieden met betrekking tot de medezeggenschap op haar duimpje. Ze zet haar kennis graag in bij de verschillende trajecten waar ondernemingsraden mee te maken krijgen.

Publieke en non-profit sector

Ruim tien jaar lang werkte Angélique voor organisatieadviesbureau MEDE. Hier deed ze ruime ervaring op in de publieke en non-profit sector. De sector risicobeheersing, en dan met name de brandweerkorpsen, had hierbij haar speciale aandacht. Deze kennis zet ze bij MZ Services in als trainer en adviseur voor de medezeggenschap.

Speciale aandacht

Gedurende haar loopbaan specialiseerde Angélique zich in ontwikkelingsvraagstukken binnen organisaties, fusies, verandermanagement en Human Resource Management (HRM). Functiewaarderingstrajecten, medezeggenschapthema’s en kwesties op juridisch gebied hebben haar speciale aandacht.

Portefeuille van Angélique van de Velde

Hoewel Angélique een uitgebreid takenpakket heeft bij MZ Services, zijn de belangrijkste componenten in haar portefeuille begeleiding van de medezeggenschap in fusie- en samenwerkingstrajecten. Zo helpt ze momenteel onder andere de ondernemersraad bij de gemeente Helmond door juridische kennis en ervaring te delen.

Angelique van der Velde

Benieuwd naar een samenwerking met Angélique?