Antoon van Baal Antoon van Baal

Antoon van Baal is een zwaargewicht wanneer het gaat om ervaring binnen de gezondheidszorg en overheidstak. Met een schat aan kennis en een rugzak vol ervaring helpt hij jullie met veel plezier met lastige vraagstukken die ondernemingsraden voor hun kiezen krijgen.

Balans tussen aandacht en organisatiedoelen

Antoon is HRM-kenner en managementadviseur. In zijn werk zoekt hij constant de balans tussen aandacht voor organisatiedoelen en mensen. Hierbij zijn de begrippen communicatie, draagvlak en inbreng kenmerkend voor zijn stijl van werken. Voor MZ Services buigt hij zich over kwesties als loopbaanbegeleiding, HRM en medezeggenschapsvraagstukken.

Meer dan dertig jaar ervaring

In zijn werk zoekt Antoon continu de balans tussen aandacht voor organisatiedoelen en mensen. Binnen MZ Services treedt hij op in veelzijdige rollen, zowel als adviseur als interimmanager HRM bij onder meer instellingen binnen de gezondheidszorg, gemeenten, veiligheidsregio en het waterschap. Deze rugzak met ervaring is inmiddels stevig versterkt door de uiteenlopende klussen die hij uitvoerde voor verschillende organisaties. Hij leidde onder meer ad interim afdelingen van P&O en begeleidde verschillende managers, portefeuillehouders en directiefunctionarissen.

Affiniteit met vele principes

Wie aan Antoon van Baal denkt, denkt aan praktisch, oplossingsgerichtheid, positiviteit en energie. Deze kwalificaties zijn samen met jarenlange ervaring in (aansturing van) HRM en het behandelen van organisatieontwikkeling van groot belang voor MZ Services. Bovendien is hij al sinds jaar en dag bestuurlijk actief in de gezondheidszorg. Hierdoor vergaarde hij een schat aan kennis over lagere overheden en de gezondheidssector. 

Antoon van Baal

Benieuwd naar een samenwerking met Antoon?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.