Charlotte van Beek

OR-werk is volgens Charlotte van Beek het mooiste dat er is, want hoeveel medewerkers kunnen nu zo direct het beleid van een organisatie beïnvloeden? Daarom helpt onze adviseur en trainer jullie graag om dit zo effectief mogelijk te doen. Lees wat haar drijft.

OR-werk is volgens Charlotte van Beek het ultieme middel om een vinger aan de pols te houden bij het beleid van een organisatie. Laat haar jouw ondernemingsraad helpen een goede medezeggenschap te hebben.

Over Charlotte

Een goed bedrijfsresultaat is meer dan cijfers. Betrokken medewerkers tillen de organisatie naar een hoger niveau. Charlotte van Beek helpt ondernemingsraden daarom om optimale resultaten te boeken. Ze kijkt waar jullie krachten en ambities liggen en reikt vervolgens praktische handvatten aan waar jullie OR mee vooruit kan.

Ervaringsdeskundige

Zelf kent Charlotte van Beek het klappen van de zweep maar al te goed. Deze sterke teamspeler trad in het verleden op als OR-voorzitter van Nedis en weet daardoor precies de vinger op de zere plek te leggen. Ondernemingsraden vinden in haar een communicatief sterke trainer waarbij het kompas altijd de juiste richting op wijst.

Ontdek wat jullie motiveert

Aan enthousiasme ontbreekt het onze adviseur en trainer niet. Graag gaat Charlotte samen met jullie op zoek naar wat de OR nou echt drijft. Geraffineerd legt ze valkuilen bloot en benoemt ze jullie sterke kanten. Zo combineert ze kracht van het individu moeiteloos met jullie normen en waarden als ondernemingsraad.

Image

Benieuwd naar een samenwerking met Charlotte?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.