Coen Nuijten

Als je op zoek bent naar een goede sparringspartner, ben je bij Coen Nuijten aan het juiste adres. Hij bedenkt graag nieuwe concepten en schuwt het niet om bestaande grenzen af te tasten. Voor MZ Services verzorgt hij diverse OR-trainingen om ondernemingsraden te ondersteunen.

Financiën en planning & control

Het zwaartepunt ligt voor Coen op de onderwerpen financiën en planning & control. Het is zijn passie om financiën een leuk een laagdrempelig thema te maken. Zijn trainingen helpen ondernemingsraden samenhang van documenten en financiële gegevens te kunnen beoordelen. Dit doet hij voor grote organisaties waaronder het Catharina Ziekenhuis en Holland Casino.

Ruime ervaring

Coen is zeker geen vreemde in de publieke sector. Jarenlang deed hij diverse interim-opdrachten voor diverse gemeenten door het hele land. Hier begeleidde hij veel financiële processen, zoals het maken van begrotingen en analyses.  

“Coen Nuijten combineert een hoge mate van deskundigheid aan klantgerichtheid. Daarnaast is hij ook nog een loyale, enthousiaste collega. Op deze wijze weet hij zijn slogan “interim met een plusfactor” waar te maken.” – Harry Mayen @mayencoaching, gemeente Baarle-Nassau, voorzitter klankbordgroep at Huisartsenpost Midden-Brabant.

De stijl van Coen Nuijten

Coen staat bekend om zijn humoristische aanpak. Dit helpt volgens hem om te relativeren. Hij is loyaal, enthousiasmerend en kritisch waar dat nodig is. Bovendien hanteert hij een no-nonsense aanpak: schouders eronder en meedoen.

Achter elke euro schuilt een proces. Focus je als OR op het proces, dan gaan ook de euro's spreken.
Coen Nuijten
Coen Nuijten

Benieuwd naar een samenwerking met Coen?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.