Didi VerhagenDidi Verhagen

De stijl van Didi Verhagen kenmerkt zich door haar energie en enthousiasme. Het leren en ontwikkelen van mensen als individu en als groep, lopen als rode draad door haar carrière. Hoewel ze resultaatgericht is, verliest ze nooit het proces wat daaraan vooraf gaat uit het oog.

Medezeggenschap essentiële rol

Volgens Didi speelt de medezeggenschap een cruciale rol in het besluitvormingsproces. Ze vindt het dan ook belangrijk dat medezeggenschapsorganen zich blijven ontwikkelen. Met die gedachte in het achterhoofd is ze een doelgerichte adviseur met oog voor inhoudelijke verdieping.

Werkzaamheden

Didi is voor MZ Services al jaren actief als trainer en adviseur voor voornamelijk ondernemingsraden bij gemeenten en de zorg- en profit sector. Ze is betrokken bij diverse adviestrajecten met onder meer vraagstukken als verzelfstandiging, herindelingen of samenwerking.

Didi is pragmatisch en doortastend

Klanten waarderen Didi om haar doortastendheid en vermogen om aansluiting bij de groep te zoeken. “Ze gaat als adviseur en trainer zeer pragmatisch te werk, zonder daarbij de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. Met name de organisatorische kant van de zaken kan zij, als geen ander, bewaken. Kortom een vakvrouw pur sang”, zegt John van der Heijden, Manager Safety & Security bij Vinci Facilities Netherlands Veghel hierover.

Resultaat is voor mij belangrijk. Mijn inspanning moet voor de ander van betekenis zijn. Ik ben gedreven en vaak ook kritisch op proces en resultaat, maar verweef met regelmaat wat 'lucht'​ in het proces door spel, creativiteit en humor.
Didi Verhagen
Didi Verhagen

Benieuwd naar een samenwerking met Didi?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.