Dominique Coppens

Secretarieel ondersteuner Dominique Coppens is het gezicht van MZ Services. Loop je bij ons binnen, dan is Dominique degene die je vrolijk welkom heet. En als je belt, krijg je haar meestal als eerste aan de lijn. Als secretarieel ondersteuner is Dominique de rechterhand van alle OR-adviseurs en -trainers en ondersteunt zij bij allerlei secretariële en administratieve werkzaamheden van MZ Services. 

Dominique Coppens is secretarieel ondersteuner bij MZ Services.

Positiviteit

De positieve werkcultuur bij MZ Services spreekt Dominique erg aan. Werken met gepassioneerde mensen die met plezier naar hun werk gaan; dat motiveert haar. Dat geen dag bij MZ Services hetzelfde is, past bij de secretarieel ondersteuner. 

“Ik houd van afwisseling en hard werken. Het ene moment check ik een offerte, het andere moment bereid ik een vergadering voor of zorg ik ervoor dat de agenda’s op orde zijn. Ik vind het leuk om anderen vanuit ‘mijn winkeltje’ te helpen.” – Dominique Coppens 

Netjes en geordend

Omdat iedereen binnen MZ Services een beroep op Dominique doet, moet ze prioriteiten stellen. Gelukkig kan ze dat als geen ander. Ze heeft ruggengraat en maakt lijstjes zodat de hoeveelheid werkzaamheden overzichtelijk blijft. De secretarieel ondersteuner is netjes en geordend, thuis én op haar werkplek. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat ze ontspannen haar werk kan blijven doen. 

Ruime ervaring

Ze is nog jong, maar Dominique bouwde al een flink cv op en werkte voor bedrijven als Procter & Gamble, Unilever en De Mandemakers Groep. Ze is in staat om zich in korte tijd wegwijs te maken binnen een branche of bedrijf. Medezeggenschap spreekt haar inhoudelijk aan. Maar het is vooral het contact met mensen wat ze zo leuk vindt in haar functie bij MZ Services. 

Dominique verbindt je aan de juiste persoon binnen MZ Services. 

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.