Elaine StevensElaine Stevens

Ubuntu. Ken je dat? Het is een humanistische, Zuid-Afrikaanse filosofie die adviseur en trainer Elaine Stevens nastreeft voor iedere OR. Het gaat om geven en nemen, delen in groepen en menselijkheid tegenover anderen. Een vorm van samenwerken waarop iedere OR volgens Elaine floreert.

Samenwerking voorop

Elaine kent het klappen van de zweep binnen de OR. Ze heeft er al heel wat gezien. En als haar iets duidelijk werd dan is het wel dat enkel informatie zenden niet werkt. Wat dan wel? Samenwerking tussen OR, bestuur en achterban is volgens haar de belangrijkste kernwaarde. Met bestaande cases geeft zij actieve OR-trainingen. 

Ervaring en kennis

In haar vorige baan was Elaine Stevens korte tijd OR-lid voordat ze OR-voorzitter werd. Beide rollen komen goed van pas in haar werk bij MZ Services. Als voorzitter begeleidde ze een fusie en nam zij een adviserende rol aan. Bovendien heeft ze enorm veel kennis over het functioneren van organisaties  door haar opleiding Organisatiewetenschappen en zat ze regelmatig met bestuurders om de tafel. 

Samenwerking is key

Als trainer en adviseur zet Elaine bestuur en OR nooit tegenover elkaar aan tafel, maar juist naast elkaar. Iedereen brengt daarbij input over wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Wat jullie als OR willen bereiken, daar maakt Elaine zich hard voor. Met haar humanistische kijk en de invloeden van Ubuntu bent je verzekerd van maat- en mensenwerk.

Met een economische kijk alleen kom je er niet. OR is mensenwerk, daarom kijk ik naar wat ieder teamlid nodig heeft. Zo komen we samen tot een prachtige samenwerking waar de organisatie beter van wordt.
Elaine Stevens
Elaine Stevens

Benieuwd naar een samenwerking met Elaine?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.