Geert-Jan Jaarsveld

De ervaring die Geert-Jan Jaarsveld opdeed in de jaren dat hij op de stoel naast de bestuurder zat, zet hij nu in bij het begeleiden en trainen van ondernemingsraden. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden en scherpe blik voor het inzetten van veranderingen, weet de adviseur en trainer managers en medewerkers te binden aan de doelen van de organisatie. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat hierbij voorop.

Een waardevolle factor binnen de gehele verandering

Geert-Jan Jaarsveld ziet graag dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Door zijn ondernemende persoonlijkheid en ervaring als onder meer HR manager, manager HRM en Senior adviseur trainer bij MZ Services, weet Geert-Jan Jaarsveld gemeenschappelijke waarden en concrete resultaten te koppelen. Hierdoor ontstaan duurzame veranderingen, die de adviseur-trainer vervolgens tot in de puntjes weet door te voeren binnen de organisatie.

Vriendelijkheid ten top

Het sociale karakter van Geert-Jan Jaarsveld is een vaste factor in een samenwerking met de adviseur-trainer. Zijn heldere visie, resultaatgerichtheid en oplossingsgerichtheid wisselt hij af met een dosis humor en een nuchtere blik. Hierdoor weet hij als geen ander zijn klanten een spiegel voor te houden, waardoor zij snel beseffen waar zij kansen laten liggen. Ook in het traject dat hierna volgt, laat de adviseur zijn expertise laten gelden.

Voor elk heikel punt een juiste map

De archiefkast van Geert-Jan Jaarsveld is door zijn jarenlange ervaring zo uitgebreid, dat hij voor elk onderwerp het juiste laatje open weet te trekken. Zijn expertise op het gebied van verandertrajecten kan zo effectief worden ingezet. Door zijn open en sociale karakter weet de adviseur-trainer snel verbindingen te leggen met medewerkers, waardoor hij zelf onderdeel wordt van het team.

Versterking vanuit binnenuit

De adviseur-trainer werkt vanuit de gedachte dat succesvolle organisaties structuur, cultuur en leiderschap uitstekend op orde hebben. Om dit te bereiken, zet Geert-Jan Jaarsveld graag serious gaming in om de persoonlijke competenties van elk teamlid te ontwikkelen. Want zoals hij duidelijk voor ogen heeft: ‘Enkel door je als individueel OR-lid te ontwikkelen, versterk je de ondernemingsraad als geheel.’

Geert-Jan Jaarsveld

Benieuwd naar een samenwerking met Geert-Jan?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.