Maarten PiekéMaarten Pieké

Maarten Pieké is naar eigen zeggen altijd al een “betrokken bemoeial” geweest. Van ons mag hij zich overal mee bemoeien. Graag zelfs. Als strategisch adviseur van MZ Services kijkt Maarten met een overkoepelende en onafhankelijke blik naar ons bedrijf en zet hij de koers uit voor de komende tijd.

Wat onderscheidt Maarten

Maarten is nieuwsgierig naar wat mensen drijft. Hij vraagt door en is opbouwend kritisch.

Wat vind jij van MZ Services?

Natuurlijk is Maarten hartstikke nieuwsgierig naar de mening van onze klanten. Daarom komt hij graag een kop koffie drinken (zwart graag) om met jou te sparren over onze dienstverlening. Hoe kunnen onze diensten nog scherper worden ingestoken? Of zien jullie mogelijkheden voor een strategische samenwerking? Hij hoort het graag.

Onze sterke kanten laten zien

Maarten begon bij MZ Services als trainer/adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en medezeggenschapsvraagstukken. Hij richtte zich met name op de sectoren (lokale) overheid, zorg, profit en onderwijs. Hij maakte de overstap naar zusterorganisatie ABGL in de rol van interim-adviseur, waarbij hij de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever legde. In zijn nieuwe rol als strategisch adviseur helpt hij zowel MZ Services als ABGL zich beter te profileren als dienstverleners. Door zijn ruime ervaring leeft hij zich snel in de klant in. Hij weet wat politiek-bestuurlijke verhoudingen voor invloed hebben op een organisatie.

Ik ben nieuwsgierig en denk altijd na over hoe het nog beter kan.
Maarten Pieké

Rotsvast vertrouwen in mensen

Maarten laat organisaties graag optimaal functioneren. Niet voor niets studeerde hij ooit organisatiewetenschappen. Succesvolle organisaties benutten hun menselijk kapitaal zo optimaal mogelijk, daar gelooft hij in. Een visie die MZ Services en onze zusterorganisatie ABGL met elkaar verbindt. Hij kijkt dan ook graag hoe wij gezamenlijk onze dienstverlening nog sterker kunnen maken.

Maarten Pieké

Maarten Pieké hoort graag van jou hoe onze dienstverlening nog beter kan.