Maarten PiekéMaarten Pieké

De liefde voor medezeggenschap ontstond bij Maarten Pieké al tijdens zijn opleiding. Hij startte bij de afdeling P&O van de gemeente Tilburg en spitste zijn afstudeeronderzoek toe op burgerparticipatie. Hierbij verrichte hij ook ondersteunende werkzaamheden voor de ondernemingsraad. Na zijn studie was een loopbaan bij de gemeente Tilburg een logisch gevolg. Daarna heeft Maarten nog verschillende functies gehad als adviseur in het hoger onderwijs en de profit sector. Sinds zijn start bij MZ Services houdt hij zich dan ook voornamelijk bezig met deze sectoren.

Gedreven en resultaatgericht

Maarten zet zijn brede kennis in om doelgericht resultaten te behalen. Hij staat bekend als enthousiaste trainer en adviseur die oog heeft voor processen en inhoudelijke verdieping. Zijn overtuiging is dat de medezeggenschap een essentiële rol speelt in het besluitvormingsproces.

Diverse adviestrajecten

Maarten is betrokken bij verschillende adviestrajecten binnen voornamelijk gemeenten, zorginstellingen en grotere profit organisaties. Hij houdt zich bezig met gemeentelijke herindelingen, intergemeentelijke samenwerking, reorganisatietrajecten, en fusietrajecten.

Specialismen van Maarten

Het vakgebied van Maarten omvat onder meer organisatieontwikkeling- en medezeggenschapvraagstukken, verander- en HRM-management, conflictbemiddeling en mediation. Hij heeft specifieke kennis op het gebied van de sectoren (lagere) overheid, zorg en profit.

Medezeggenschap is het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van jezelf.
Maarten Pieké
Maarten Pieké

Benieuwd naar een samenwerking met Maarten?