Maria LagerwerfMaria Lagerwerf

Op afstand, maar toch dichtbij. En alles met een grote glimlach en flinke dosis enthousiasme! Maria zorgt er graag voor dat alles in goede banen loopt en als community manager op studio MZ gaat ze graag de verbinding aan.

Over Maria

Na heel wat jaren in de zorg heeft Maria een sprong in het diepe gewaagd en is ze met frisse energie begonnen aan een nieuwe functie voor haar, maar ook voor MZ services. Als community manager van Studio MZ beheert ze alle contacten van ons platform community en organiseert ze de intervisies en events die hierop plaatsvinden. En niet alleen op carrière vlak heeft ze verandering gezocht; ook privé. Ze is namelijk met haar gezin een jaar op reis gegaan in een camper!

Verbinding

Communicatie is key, zowel verbaal als non-verbaal. Dit heeft Maria in de zorg wel ondervonden, eerst in de directe zorg met cliënten en later ook als teamcoördinator. Ze heeft zelf nooit een actieve rol in medezeggenschap gespeeld, maar wel te maken gehad met verschillende ondernemings- en cliëntraden. Maria is vooral online werkzaam, maar weet toch het contact erg persoonlijk te maken.

Flexibiliteit en kansen

In combinatie met haar reis, het aantal uren dat ze werkt en de afwisselende taken die ze doet is flexibiliteit in de functie van community manager zeker nodig.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan is een spreuk die bij mij past. Deze kans kreeg ik, en heb ik met beide handen aangegrepen, zonder dat ze hier veel ervaring in had. En tot dusver zeker geen spijt!”

Maria vierkant

Benieuwd naar Maria’s rol op Studio MZ?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.