Merel Simonse

Merel Simonse

Merel Simonse kent Yris als geen ander. Als stagiaire bleef ze plakken om binnen de drie organisaties aan de slag te gaan. Voor MZ Services is ze inzetbaar als OR-trainer. Binnen ABGL versterkt ze team interim. Haar enthousiasme, leergierigheid en frisse blik typeren Merel. Ontdek wat ze voor jou kan betekenen. 

Een frisse, brede blik  

Als Benjamin binnen Yris heeft Merel een frisse kijk op alles wat er binnen de organisatie gebeurt. Toen MZ Services, Geerts & Partners en ABGL fuseerden, stapte Merel in de organisatie. Dat de bedrijven opereren als één is voor haar de normaalste zaak van de wereld. En die kennis zet ze in bij onze opdrachtgevers. Hoort ze in de vraag dat ABGL-mobiliteit beter aansluit of dat MZ de juiste oplossing biedt, dan geeft ze dat aan. Zo worden onze opdrachtgevers optimaal geholpen. 

Wat onderscheidt Merel?

  • Verbindende factor tussen de Yris-labels.
  • Wordt enthousiast van contact leggen met mensen.
  • Komt altijd perfect voorbereid op het Yris-toneel. 

Een mensen-mens

Het liefst omringt Merel zich met mensen. Ze schuift aan tafel bij gemeenten en organisaties om kennis te maken. Onderhoudt contact met interimkandidaten. En staat haar mannetje voor de OR op trainingsdagen. “In contact met mensen vind ik energie het belangrijkste. Alleen zenden, daar wordt niemand blij van. Ik zorg voor interactie zodat mensen loskomen en steek gesprekken en trainingen wat speelser in.” 

Merel Simonse

Benieuwd naar een samenwerking met Merel?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.