Niek van KeulenNiek van Keulen

In het licht van medezeggenschap is het bijna een understatement als we zeggen dat Niek van Keulen door de wol is geverfd. Als een van de meest ervaren medezeggenschapstrainers in het land leert hij jullie OR de fijne kneepjes van het vak: van teamvorming tot onderhandelen met de bestuurder.

Over Niek van Keulen

Voor Niek van Keulen is medezeggenschap het mooiste wat er is. Hij is ervan overtuigd dat organisaties beter functioneren met een professionele, actief meedenkende OR. Hij ziet medezeggenschap als een ingewikkeld spel, waarvan hij de regels uitstekend kent. Met ruim 25 jaar ervaring als trainer bij GITP, waarvan hij 20 jaar op de stoel van OR-voorzitter zat, brengt Niek jullie ondernemingsraad naar het hoogst haalbare niveau.

Medezeggenschap op drie niveaus

Volgens Niek draait OR-werk om drie factoren: inhoud, communicatie en resultaat. Goede voorbereiding en een slimme strategie maken van de ondernemingsraad een volwaardig gesprekspartner. Met onuitputtelijk enthousiasme traint Niek jullie tot serieuze speler in het veld. Beïnvloed reorganisaties en fusietrajecten en denk mee over de algehele strategie van het bedrijf. En nee, onderwerpen als ‘op welke verdieping moet de frisdrankautomaat staan’ horen daar niet bij.

Buiten de geijkte paden

Niek van Keulen focust op een duurzame relatie van de OR met belanghebbenden. Niet alleen met de bestuurder, maar ook met andere sleutelspelers in het management en – als die er is – ook met de raad van commissarissen. Hij analyseert jullie positie en bedenkt vanuit daar vervolgens de beste strategie om jullie overleg- en onderhandelspel te finetunen. Zo geven jullie gezamenlijk vorm aan constructieve medezeggenschap waarin de OR een wezenlijk verschil maakt.

Ik coach iedere OR op zijn eigen niveau. Zoals je in de top van de Eredivisie mikt op het kampioenschap, trainen we in de middenmoot van de Eerste Divisie om een stapje hoger te komen.
Niek van Keulen
Niek van Keulen

Benieuwd naar een samenwerking met Niek?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.