Walter GouwWalter Gouw

Walter Gouw is een van onze zwaargewichten bij MZ Services. Hij heeft al ruim vijftien jaar ervaring in zijn rol als adviseur, trainer en interim manager en begeleidt jouw ondernemingsraad graag met verschillende vraagstukken.

Ervaring in uiteenlopende functies

Tijdens zijn carrière vergaarde Walter kennis in verschillende disciplines. Zo houdt hij zich bezig met onder meer herindeling, fusies, reorganisaties, organisatie-ontwikkelingsvraagstukken en verandermanagement. Hij heeft ervaring met het uitvoeren van opdrachten van zowel bestuur en management als ondernemingsraden bij voornamelijk zorg- en overheidsorganisaties.

Bijzondere aandacht

Walter is altijd op zoek naar een combinatie van werkzaamheden met een sociale of publieke dimensie en bedrijfsmatige aspecten. Een mix die duidelijk naar voren komt bij zorg- en overheidsorganisaties, waardoor hij zich erg verbonden voelt met deze sectoren.

Specialisaties van Walter Gouw

Ondernemingsraden kunnen in het bijzonder bij Walter terecht voor hr- en medezeggenschapsvraagstukken. De complexe opgaven waarmee ondernemingsraden geconfronteerd worden, interesseren hem mateloos.

Betekenis van mijn handelen ontleen ik ook sterk aan resultaat. Mijn inzet, inspanning moet voor de ander iets opleveren. Daar stem ik mijn rol op af.
Walter Gouw
Walter Gouw

Benieuwd naar de samenwerking met Walter?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.