Zo werkt MZ Services

Als je een van onze collega’s vraagt wat werken bij MZ Services kenmerkt, dan zul je al snel horen dat we de beste zijn in medezeggenschapsland, iets dat past bij onze ambitie en onze groei!

Slim en goed

MZ Services is graag het beste jongetje van de klas. En dat merk je in de samenwerking. Niet alleen leveren we maatwerk aan onze klanten, maar ook voor onze medewerkers zorgen we goed. Je blijven ontwikkelen, blijven leren en tegelijkertijd bij allerlei verschillende organisaties meedenken op het gebied van medezeggenschap. Zie jij die uitdaging wel zitten?

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Ben jij van mening dat we desondanks tóch met elkaar in gesprek moeten, staan we daar altijd voor open.

MZ Services wil de pittige rol van een ondernemingsraad net even makkelijker maken met advies, begeleiding en trainingen op maat!

Jij wordt enthousiast van mensen en organisaties in ontwikkeling. Je staat stevig in je schoenen wanneer je voor een groep staat. Je houdt ervan om in inhoudelijke stukken te duiken en anderen hierover te adviseren. Je zit helemaal op je plek bij een organisatie waar je de ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij werken bij MZ Services?

Hoe de werkweek er uit ziet

Wieteke Krol is sinds 2017 adviseur/trainer bij MZ Services en zij vertelt:

“Iedere werkweek ziet er weer anders uit. De ene keer ben ik op Texel en de volgende week werk ik vooral vanuit huis of kantoor. Naast het geven van allerlei trainingen heb ik als adviseur-trainer veel contact met klanten en dat vul ik verschillend in. Via de mail, telefonisch, met Skype, maar ook regelmatig in korte overleggen op locatie. De week vult zich altijd rap met het voorbereiden van maatwerktrainingen, acquisitie en relatiebeheer en het schrijven van een blog voor de website of een offerte. MZ Services is een fijne organisatie, met veel mogelijkheid om eigen initiatief te nemen én regelmatig gezellige momenten met elkaar, zoals bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel.
Wil je meer weten over mijn functie? Bel of mail mij gerust! wkrol@mzservices.nl / 06-30955714.

Image

Gezelligheid met een zachte g

Wij houden van een goed glas bier en een bitterbal! Naast uitdaging in je dagelijkse werk, hechten we waarde aan het regelmatig samenkomen. Dat doen we met diverse teamuitjes, een borreltje op de vrijdagmiddag in Tilburg of als we een mijlpaal vieren, zoals in het afgelopen jaar de opening van ons pand. Eens per jaar hebben we een personeelsdag die door collega’s wordt georganiseerd.

We hebben de traditie om kerst in te luiden met al onze collega’s van Yris. Zoals het de Brabantse gastvrijheid betaamt, wordt er op culinair gebied heel goed voor je gezorgd!

Meer weten over MZ Services?

Wij geloven dat medezeggenschap en participatie bijdragen aan een beter functionerende organisatie. Vanuit die overtuiging werken we aan het versterken van de samenwerking tussen zeggenschap en medezeggenschap. We helpen belangen samen te brengen door een dialoog te faciliteren tussen OR en bestuurder of tussen medewerkers en leidinggevenden.