Zo werkt MZ Services

Als je een van onze collega’s vraagt wat werken bij MZ Services kenmerkt, dan zul je al snel horen dat we de beste zijn in medezeggenschapsland, iets dat past bij onze ambitie en onze groei!

Slim en goed

MZ Services is graag het beste jongetje van de klas. En dat merk je in de samenwerking. Niet alleen leveren we maatwerk aan onze klanten, maar ook voor onze medewerkers zorgen we goed. Je blijven ontwikkelen, blijven leren en tegelijkertijd bij allerlei verschillende organisaties meedenken op het gebied van medezeggenschap. Zie jij die uitdaging wel zitten?

MZ Services wil de pittige rol van een ondernemingsraad net even makkelijker maken met advies, begeleiding en trainingen op maat!

Je deelt de overtuiging dat werknemersparticipatie in organisaties een succesfactor is en vanzelfsprekend heb je daar affiniteit mee. Je hebt een sterk netwerk, bent goed in het uitbouwen en onderhouden van dit netwerk, beschikt over acquisitiekracht en je bent resultaatgericht.

Kom jij werken bij MZ Services?

Image

Gezelligheid met een zachte g

Wij houden van een goed glas bier en een bitterbal! Naast uitdaging in je dagelijkse werk, hechten we waarde aan het regelmatig samenkomen. Dat doen we met diverse teamuitjes, een borreltje op de vrijdagmiddag in Tilburg of als we een mijlpaal vieren, zoals in het afgelopen jaar de opening van ons pand. Eens per jaar hebben we een personeelsdag die door collega’s wordt georganiseerd.

We hebben de traditie om kerst in te luiden met onze collega’s van zusterorganisatie ABGL. Zoals het de Brabantse gastvrijheid betaamt, wordt er op culinair gebied heel goed voor je gezorgd!

Meer weten over MZ Services?