Zo werkt MZ Services

Als je een van onze collega’s vraagt wat werken bij MZ Services kenmerkt, dan zul je al snel horen dat we de beste zijn in medezeggenschapsland, iets dat past bij onze ambitie en onze groei!

Slim en goed

MZ Services is graag het beste jongetje van de klas. En dat merk je in de samenwerking. Niet alleen leveren we maatwerk aan onze klanten, maar ook voor onze medewerkers zorgen we goed. Je blijven ontwikkelen, blijven leren en tegelijkertijd bij allerlei verschillende organisaties meedenken op het gebied van medezeggenschap.

Vacatures

(Mede)zeggenschapstrainer-teamcoach in de zorgsector bij Zetje

Adviseur-trainer 

Marketing Communicatie stagiair

Is dit niet wat je zoekt, wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

MZ Services wil de pittige rol van een ondernemingsraad net even makkelijker maken met advies, begeleiding en trainingen op maat!

Jij wordt enthousiast van mensen en organisaties in ontwikkeling. Je staat stevig in je schoenen wanneer je voor een groep staat. Je houdt ervan om in inhoudelijke stukken te duiken en anderen hierover te adviseren. Je zit helemaal op je plek bij een organisatie waar je de ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij werken bij MZ Services?

Image

Gezelligheid

Wij houden van een goed glas bier en een bitterbal! Naast uitdaging in je dagelijkse werk, hechten we waarde aan het regelmatig samenkomen. Dat doen we met diverse teamuitjes, een borreltje op de donderdagmiddag in Tilburg of als we een mijlpaal vieren, zoals in het afgelopen jaar de opening van ons pand. Eens per jaar hebben we een personeelsdag die door collega’s wordt georganiseerd. En we hebben de traditie om kerst in te luiden met al onze collega’s van Yris.

Meer weten over MZ Services?

Wij geloven dat medezeggenschap en participatie bijdragen aan een beter functionerende organisatie. Vanuit die overtuiging werken we aan het versterken van de samenwerking tussen zeggenschap en medezeggenschap. We helpen belangen samen te brengen door een dialoog te faciliteren tussen OR en bestuurder of tussen medewerkers en leidinggevenden.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.