Vacature hr-adviseur

Samen zien wij meer! Als hr-adviseur bij Yris ben je een verbinder en kartrekker in ons dynamische en groeiende bedrijf waar verschillende organisaties hun krachten bundelen. Jij draagt bij aan het werkgeluk van ons team. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en managementteam en adviseert over brede hr-vraagstukken.

Dit ga je doen

Je houdt je bezig met diverse hr-thema’s. Hierbij moet je denken aan de inrichting van onze organisatie, onze beoordelingssystematiek, ontwikkeling van ons management en onze medewerkers, en onze arbeidsvoorwaarden.
Je ziet erop toe dat wet- en regelgeving (arbeidsrecht, sociale zekerheid, arbeidsomstandigheden) op een juiste wijze wordt nageleefd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van bijzondere arbeidsovereenkomsten en het up to date houden van ons personeelshandboek. Een heel uitdagend en divers takenpakket!

Extra interessant aan deze baan

 • Jij bereidt nieuw hr-beleid voor en adviseert het MT over relevante hr-ontwikkelingen.
 • Jij bent de enthousiaste sparringpartner voor ons managementteam over personele vraagstukken.
 • Je werkt samen met onze gemeenschappelijke OR en bestuurder.
 • Er is ruimte om zelfstandig je werk te doen.

Wil je meer weten over deze baan? Bel Paula voor inhoudelijke vragen over de functie via 06 50 59 53 04.

Dit krijg je

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ondernemende omgeving. Je krijgt verschillende trainingen en on-the-job coaching om jouw talenten nóg beter tot zijn recht te laten komen. Wat je verder krijgt:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.920,- tot maximaal € 4.758,- op basis van 40 uur en afhankelijk van ervaring.
 • Laptop en mobiel.
 • Tegemoetkoming kosten woon-/werkverkeer.

Hier ga je werken

Yris is de verbindende naam tussen de labels ABGL, Geerts & Partners, MZ Services, Transitium Groep en &BAS. Deze organisaties zijn volop in ontwikkeling. Samen zijn wij dé hr-businesspartners van de publieke sector. Het is onze kracht dat we voor alle vragen op het snijvlak van mens en (overheids-) organisatie expertise in huis hebben. Vanuit gespecialiseerde labels werken wij integraal en label overstijgend samen, waardoor wij beter inspelen op de vraag van onze klanten. Onze diensten zijn erop gericht om mensen in hun kracht te zetten, want werkplezier levert uiteindelijk de beste resultaten, ook voor onze opdrachtgevers, onszelf en de samenleving.
Je rapporteert aan de operationeel manager en werkt samen met een hr-ondersteuner. Daarnaast werk je direct samen met de voorzitter van het MT en de MT-leden.

Yris wil een diverse organisatie zijn en iedereen is welkom en wordt gewaardeerd om wie zij zijn. We zijn benieuwd naar jouw talent en hoe jij het verschil zou kunnen maken voor Yris.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste en stevige adviseur. Je hebt een duidelijke visie op hr en vindt het leuk om mens en organisatie een stapje verder te brengen. Je adviseert op een open, coachende, kundige en oprechte wijze met oog voor de mensen en organisatie. Hierbij werk je samen met onze gemeenschappelijke OR en bestuurder en verlies je de verschillende belangen niet uit het oog. Je bent sensitief voor diversiteit en inclusie vraagstukken. Waarbij de vraag vanuit mensen in en buiten de organisatie vertaald moet worden zodat we talent aan ons kunnen verbinden.

Verder neem je mee

 • Hbo-niveau (opleiding passend bij het vakgebied hrm of arbeidsrecht).
 • Goede kennis van het arbeidsrecht en andere relevante wetgeving.
 • 3 jaar werkervaring als hr-adviseur is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Goed om te weten

 • De eerste ronde gesprekken met Milou Mes, hr-adviseur en Aukje van Liempt, Officemanager vinden plaats op 21 september 2023 in Tilburg.
 • De tweede ronde gesprekken met Paula Veld-Heesbeen, operationeel manager en Pierre Sarton, voorzitter MT, vinden plaats op 27 september 2023 in Tilburg.

Reageren

Je kunt reageren tot en met 17 september 2023.

Bij vragen kan je contact opnemen met Paula Veld-Heesbeen, operationeel manager, via paula.veld-heesbeen@yris.nu of 06- 50 59 53 04.

 

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.