Wieteke KrolWieteke Krol

Adviseur en trainer Wieteke Krol houdt OR-leden graag een spiegel voor om hen op een kritische manier naar zichzelf te laten kijken. Door goed te luisteren en rake vragen te stellen, legt Wieteke eigenschappen en motivaties bloot. Het sterke advies dat daarop volgt, sluit naadloos aan op het karakter van de ondernemingsraad en zijn leden.

Kennis en ervaring

Wieteke Krol weet exact wat er binnen ondernemingsraden speelt. Ze was zelf onder meer OR-voorzitter en meer dan vijf jaar actief in de ondernemingsraad van een bedrijf in de geestelijke gezondheidszorg. Ook was Wieteke Krol meer dan zestien jaar actief als sociaal raadsvrouw in de gemeente Zwolle. Hierdoor weet de adviseur en trainer van aanpakken en is zij in staat om te handelen vanuit ervaring.

Krachten aanwakkeren

De trainer en adviseur maakt OR-leden bewust van hun positie. Ze wakkert innerlijke krachten en sterke eigenschappen aan, waardoor leden van ondernemingsraden op hetzelfde niveau met elkaar durven en kunnen communiceren. Dit doet zij niet alleen met veel doortastendheid, maar ook met flink wat humor.

Het is van groot belang dat OR-leden inzien dat de bestuurder niet altijd gelijk krijgt, maar dat ze aan de andere kant ook geen vakbondslid zijn dat altijd ten strijde gaat. De ondernemingsraad moet altijd streven naar het grootste belang: die van de gehele organisatie.
Wieteke Krol
Wieteke Krol

Benieuwd naar de samenwerking met Wieteke?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.