Wim WetzelsWim Wetzels

Aan Wim Wetzels heb je een betrouwbare adviseur. Hij kent het klappen van de zweep. In ruim dertig jaar tijd deed hij ervaring op in gemeenteland, als vakbondsbestuurder en als jurist. Deze kennis zet hij graag in om jou en jouw OR volledig te informeren en ondersteunen. Laat je enthousiasmeren.

Wat onderscheidt Wim?

  • Een zwaargewicht in gemeenteland
  • Roots bij FNV
  • Een gesprekspartner met gezag en deskundigheid

Grijp de kans

Wim zat de afgelopen jaren aan verschillende kanten van de onderhandeltafel. Hij heeft met zijn juridische achtergrond alle kennis die nodig is om alle perspectieven te kennen en daarop te acteren. Voor jouw OR een onmisbare adviseur die goed kan anticiperen op de verschillende belangen van bestuur, organisatie en werknemer, maar ook vooral de gezamenlijke belangen.

De OR is een serieuze speler, laat je niet onder tafel praten.

Positiviteit

Waar ondernemingsraden nog wel eens kunnen zoeken naar risico’s en bedreigingen, spoort Wim hen aan om juist positief naar de situatie te kijken. “Het is goed om het oude los te laten en je te heroriënteren. Het is de kans om fris verder te gaan. Maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Ik ken de wereld en zet mijn ervaring in om te bemiddelen tussen werkgever en werknemer.”

Maak van een nood een deugd, sta jezelf toe om uit de sleur te breken.

Wim Wetzels begeleidt jouw OR graag in verschillende trajecten

Of het nu gaat om nieuwe arbeidsvoorwaarden of het toepassen van de WAB. Wim helpt hoe dan ook de eerste stappen te zetten. Je kunt Wim bereiken op 06-10949348 of via wwetzels@mzservices.nl

Image

Benieuwd naar een samenwerking met Wim?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.