OR Platforms en MZ Cafés

MZ Services komt bij veel ondernemingsraden over de vloer. En in welke sector of organisatie we komen – het valt ons op dat veel ondernemingsraden met dezelfde problematiek worstelen. Daarom brengen we ondernemingsraden met elkaar in contact om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Sinds 2022 zijn we initiatiefnemer van studiomz.nl – hét community platform voor ondernemingsraden. Lees meer over Studio MZ.

De OR Platforms begeleiden wij samen met De Voort Advocaten en Mediators. De afdeling medezeggenschapsrecht heeft ruime praktijkervaring met alle mogelijke situaties waarin ondernemingsraden terecht komen. Samen met de ervaring van MZ Services komt er altijd een inhoudelijk leerzaam maar leuk programma tot stand.

Daarnaast organiseren wij speciaal voor ambtelijk secretarissen een MZ Café om andere ambtelijk secretarissen uit de regio te kunnen ontmoeten. Hieronder vind je een overzicht van de MZ Cafés per regio. Jullie bepalen zelf onderling waar de ontmoeting plaatsvindt en waar het per bijeenkomst over gaat.

OR Platform 013

In de regio Tilburg ontmoeten ongeveer 20 ondernemingsraden elkaar!

OR Platform 073

In de regio Den Bosch ontmoeten ondernemingsraden elkaar!

OR Platform 040

Patrick begeleidt verschillende ondernemingsraden in regio Eindhoven.

MZ Café Zuid Nederland

Ambtelijk secretarissen uit Zuid Nederland ontmoeten elkaar om ervaringen uit te wisselen.

MZ Café Noord Nederland

Ambtelijk secretarissen uit Noord Nederland ontmoeten elkaar om ervaringen uit te wisselen.

MZ Café Randstad

Ambtelijk secretarissen uit de Randstad ontmoeten elkaar twee keer per jaar om ervaringen uit te wisselen.

Meld je aan!

Interesse om ook eens een bezoekje te brengen aan een OR Platform of MZ Café bij jou in de regio? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelding OR Platform of MZ Café

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.