Home > Referenties > Gemeente Woensdrecht

Maatwerk in training en advies voor de OR

Reorganisaties, juridische materie, relaties met bestuurders, training en advies van de OR zelf. MZ Services ondersteunt ambtelijk secretaris Diana Lips bij veel complexe thema’s. “Qua kennis en ervaring durf ik nog wel tien jaar aan onze partnership te plakken. Ze weten wat er speelt, maar raken niet persoonlijk betrokken en blijven objectief. Het doel is altijd duidelijk.”

“De keuze viel tien jaar geleden op MZ Services en die samenwerking is nog altijd springlevend. De klik was er direct. Niet alleen hun professionaliteit en inlevingsgevoel spreekt mij heel erg aan, maar ook de oplossingsgerichtheid en brede kennis van gemeentelijke organisaties.” – Diana Lips, ambtelijk secretaris OR Woensdrecht

Advies OR: Blijvende kennis en altijd toepasbaar

“Trainer Walter Gouw gaf Diana Lips gedurende lange samenwerking al meermalen solide adviezen tijdens diverse netelige kwesties. Walter zorgt ervoor dat verschillende onderwerpen op de juiste manier aangegrepen worden. “Zijn sublieme juridische kennis en inzicht komen ons niet alleen van pas tijdens geschillen, maar die inzichten zijn blijvend. Ik pas veel van zijn adviezen dagelijks toe in het bedrijfsleven.”

MZ Services heeft enthousiaste trainers met een dijk aan kennis en ervaring. Ze weten waar ze het over hebben en verplaatsen zich moeiteloos in onze situatie. Dat is heel prettig samenwerken. – Diana Lips, ambtelijk secretaris OR Woensdrecht

Advies OR: een breed scala aan vraagstukken

Tegenwoordig zet Diana Lips de kennis en kunde van MZ Services in voor een breed scala aan vraagstukken. Juist vanwege het grote expertisegebied. De trainingen werden zelfs blijvend. “Het ervaren team van MZ Services heeft voor elke kwestie een enthousiaste, kundige mentor paraat staan. Ieder met een eigen specialiteit en wij beperken ons dus ook niet tot slechts één trainer of adviseur. Het is een doortastende groep die weet waar ze over praat. Dat maakt de samenwerking zo’n succes.”

Benieuwd naar alle succesverhalen van MZ Services?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.