Home > Referenties > Werkplein Hart van West-Brabant

Een van de beste trainers die ik heb meegemaakt

“In bijna 20 jaar medezeggenschap is dit een van de beste trainers die ik heb meegemaakt”, vertelt ambtelijk secretaris Inge Bock van Werkplein Hart van West-Brabant. Zij is erg te spreken over de OR-trainingen van MZ Services. Al ruim vier jaar maakt de OR gebruik van de expertise van Walter Gouw. 

Naar een concreet planWalter Gouw

 “Goed voorbereid, helder, duidelijk, constructief en leerzaam. Zo vat ik de trainingen van Walter (foto rechts) het beste samen”, vertelt Inge. Zo’n twee keer per jaar wordt Walter namens MZ Services uitgenodigd door OR Werkplein Hart van West-Brabant.

De manier waarop Walter Gouw iedereen meekrijgt in een training, dat is echt een gave.
Inge Bock

Walter komt langs voor een intake en op basis van de behoefte van de OR stelt hij een programma samen. “Zijn werkwijze is enorm effectief voor de OR. Hij bereid zich goed voor op het thema van de OR-training. Hij hanteert hierbij diverse methodieken en neemt de OR mee om op een andere manier naar zaken te kijken en in de juiste volgorde. “Dat is echt hard werken. Theorie is de basis, maar hij wisselt dat veel af met oefeningen en opdrachten.” Op basis hiervan roept de OR alles wat van belang is over het thema. Dat bundelt Walter tot een heldere boodschap en dat vertaalt hij weer naar een presentatie en of een concreet plan. Uiteindelijk blijft dat natuurlijk wel een product van de OR. Op deze manier komt de OR goed beslagen ten ijs om de dialoog aan te gaan met de WOR-bestuurder.

Het helpt heel goed wanneer er iemand van buitenaf met de kwaliteit van Walter zaken vanuit een andere invalshoek benadert. Dat brengt meer inzicht en overzicht.
Inge Bock

De full package

OR Werkplein Hart van West-Brabant gaat over het algemeen de hei op voor een training

Soms komen OR-leden bij MZ Services op locatie in Tilburg voor een maatwerktraining of cursus. “De sfeer is er erg goed, de trainingen wordt gehouden in een prettige ruimte en alles is goed georganiseerd. De ervaringen zijn zeer positief.” 

Of je nu een beginnende of gevorderde OR bent: MZ Services heeft een training op elk niveau. We komen graag op de koffie om met jou af te stemmen wat de behoefte is.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.