Als ambtelijk secretaris bij een gemeente krijg je de kans om de OR te ondersteunen.

Gemeente Roosendaal

Als ambtelijk secretaris voor de gemeente Roosendaal volgde Corinne van Beek een basistraining bij MZ Services. Lees waarom ze die iedereen aanraadt.

lees meer

Gemeente Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen kreeg in twee jaar tijd een hoop nieuwe OR-leden. Daarom volgden zij tweemaal een ondernemingsraad basistraining bij MZ Services. In de cursus bespraken we wat OR-werk zoal inhoudt en zaken als het opstellen van een jaarplan. 

lees meer

Maatwerk in training en advies voor de OR in elke situatie.

Gemeente Woensdrecht

Ambtelijk secretaris Diana Lips kiest voor maatwerk trainingen en advies van MZ Services voor diverse vraagstukken. Lees meer over onze training en advies voor de OR.

lees meer

Gemeente Maastricht

Patrick Hüngens geeft strategisch en inhoudelijk advies aan de OR van de gemeente Maastricht over een fusie. Lees hoe hij de OR naar een hoger niveau tilt.

 

lees meer

Stichting Werken in Losser

Gerard Veldhuis schakelt MZ Services regelmatig in voor advies aan zijn OR. Lees in dit artikel hoe de coaches zijn ondernemingsraad vooruit helpen.

lees meer

Een training financiën voor jouw OR helpt ingewikkelde cijfers te vertalen in duidelijke taal.

Belastingsamenwerking BGHU

Belastingsamenwerking BGHU volgde een financiële training met hun OR. Zij leerden de cijfers van hun organisatie juist te interpreteren. Lees meer.

lees meer