Home > Training > Ontwikkeling van je adviesrol als ambtelijk secretaris

Ontwikkeling van je adviesrol als ambtelijk secretaris

Heb je beleidsvoorbereidende taken als ambtelijk secretaris en wil je weten hoe je met name je adviesrol goed kunt vervullen? Kom dan naar deze training waarin je je vaardigheden als adviseur verder ontwikkelt. Je doet inzichten op en oefent aan de hand van casuïstiek om je positie als adviseur te versterken. Bij deze training werk je niet alleen aan je professionele, maar ook aan je persoonlijke effectiviteit.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht in verschillende adviesstijlen om je adviesrol te verstevigen en heb je daarmee ook geoefend. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die aan hun adviesvaardigheden willen werken.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in  Born, Den Haag, Tilburg, Zeist, Zwolle of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2023. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.