Home > Training > Ontwikkeling van je adviesrol als ambtelijk secretaris

Ontwikkeling van je adviesrol als ambtelijk secretaris

Heb je beleidsvoorbereidende taken als ambtelijk secretaris en wil je weten hoe je met name je adviesrol goed kunt vervullen? Kom dan naar deze workshop waarin je je vaardigheden als adviseur verder ontwikkelt. Je doet inzichten op en oefent aan de hand van casuïstiek om je positie als adviseur te versterken. Bij deze workshop werk je niet alleen aan je professionele, maar ook aan je persoonlijke effectiviteit.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzicht in verschillende adviesstijlen om je adviesrol te verstevigen en heb je daarmee ook geoefend. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die aan hun adviesvaardigheden willen werken.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 27 mei 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.