Home > Training > Presenteren

Presenteren

Als beleidsvoorbereidende ambtelijk secretaris bestaat je werk ook uit het presenteren van notities die je voor de OR hebt opgesteld. Merk je dat het opstellen van notities geen probleem is, maar dat je aanhikt tegen het voorbereiden en geven van een presentatie? Kom dan naar deze workshop waarin je tips en trucs leert om stevig in je schoenen te staan bij je volgende presentaties.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzichten opgedaan om een presentatie te geven. We hebben gewerkt aan de inhoud, opbouw en natuurlijk je presentatievaardigheden zelf. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die aan hun presentatievaardigheden willen werken.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 13 mei 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.