Home > Training > Presenteren

Presenteren

Als beleidsvoorbereidende ambtelijk secretaris bestaat je werk ook uit het presenteren van notities die je voor de OR hebt opgesteld. Merk je dat het opstellen van notities geen probleem is, maar dat je aanhikt tegen het voorbereiden en geven van een presentatie? Kom dan naar deze training waarin je tips en trucs leert om stevig in je schoenen te staan bij je volgende presentaties.

Resultaat

Na deze training heb je inzichten opgedaan om een presentatie te geven. We hebben gewerkt aan de inhoud, opbouw en natuurlijk je presentatievaardigheden zelf. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die aan hun presentatievaardigheden willen werken.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.