Home > Training > Timemanagement en snellezen

Timemanagement en snellezen

Als ambtelijk secretaris heb je veel verschillende taken die in vaak korte tijd moeten gebeuren. Veel werktijd wordt besteed aan het bijwonen van vergaderingen. Daarnaast moet al het werk nog gedaan worden. Heb je daarbij moeite met het inplannen van je werkzaamheden in de beschikbare tijd? Zoek je naar manieren om snel door stukken heen te komen? Kom dan naar deze training waarin je leert om prioriteiten te stellen, je tijd effectiever in te delen en snel stukken te kunnen lezen.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht in de tijdvreters en hoe je deze handig aanpakt om efficiënt met je werktijd om te gaan. Je hebt tips gekregen om snel door stukken te komen en daarmee tijd te besparen. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen willen werken aan een efficiënte(re) werkwijze.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.