Home > Training > Timemanagement en snellezen

Timemanagement en snellezen

Als ambtelijk secretaris heb je veel verschillende taken die in vaak korte tijd moeten gebeuren. Veel werktijd wordt besteed aan het bijwonen van vergaderingen. Daarnaast moet al het werk nog gedaan worden. Heb je daarbij moeite met het inplannen van je werkzaamheden in de beschikbare tijd? Zoek je naar manieren om snel door stukken heen te komen? Kom dan naar deze workshop waarin je leert om prioriteiten te stellen, je tijd effectiever in te delen en snel stukken te kunnen lezen.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzicht in de tijdvreters en hoe je deze handig aanpakt om efficiënt met je werktijd om te gaan. Je hebt tips gekregen om snel door stukken te komen en daarmee tijd te besparen. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen willen werken aan een efficiënte(re) werkwijze.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 23 september 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.